Deze site bestaat alweer 22 jaar!

Kies de beste kampeervakantie uit alle mogelijkheden...

 

Het begon in 2002...

Deze website is een initiatief van twee enthousiaste liefhebbers van het campingleven, maar dan wel in een luxe tent of caravan.
Intussen is Robert, onze zoon, ook gaan meewerken en hij is nu al jaren full-time aktief in ons bedrijf.

Wij zijn met onze twee kinderen overal in Europa op vakantie geweest, en omdat we het wel heel gemakkelijk vinden om een luxe bungalowtent of stacaravan te huren hebben we heel veel campings gezien in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Kroatie. Zowel de grote luxe, van alle gemakken voorzien als de charmante kleine, met weinig voorzieningen. Onze kinderen vonden het campingleven overal fantastisch, en wij (dus) ook.

Voor ons is de combinatie van campingsfeer en gemak dé ideale vorm van vakantie. In het wat kille voorjaar liefst een stacaravan, van alle gemakken voorzien, en in de zomer een ruime bungalow- of glampingtent met alle basisluxe van thuis. De kinderen kunnen vrijuit spelen en makkelijk vriendjes maken, en wij kunnen ontspannen de hele dag buiten zijn. Op de camping maak je ook makkelijk contact met de andere campinggasten. Ons ritueel is rustig ontbijten in de ochtendzon, dan een plaatsje, markt of iets bijzonders in de buurt bezoeken en 's middags lekker met z'n allen naar het zwembad of het strand.

Als je de websites van de verschillende organisaties bekijkt, valt het op dat er vaak dezelfde campings aangeboden worden. Ook op vakantie zie je op dezelfde camping vaak verschillende tenten en caravans van allerlei aanbieders. Wij dachten dat er behoefte moest zijn aan een overzicht van campings en aanbieders. Je kunt daar op allerlei manieren je voordeel mee doen, zodat je uiteindelijk de beste keuze kan maken.

Al 22 jaar Waardering

Toen wij in oktober 2002 begonnen met deze site hadden wij geen idee van de hoeveelheid positieve reacties die wij zouden gaan krijgen, van onze bezoekers, maar ook van de verschillende aanbieders. Het geeft ons de energie om door te gaan, onze website actueel te houden en uit te breiden met nieuwe informatie.

Het aantal organisaties op onze website is gegroeid en omvat nu tientallen grote en kleine aanbieders van stacaravans, (bungalow)tenten, glamping accommodatie als lodge- en safaritenten, bungalows en chalets. Des te meer keuze voor onze bezoekers.

In de loop van de jaren hebben we doorlopend verbeteringen aangebracht aan inhoud, vormgeving en functionaliteit. Bovendien hebben we zorgvuldig aanbieders toegevoegd om een nóg vollediger overzicht te kunnen presenteren.

Voor ons is deze site ons dagelijks werk, iets wat we nog steeds met veel enthousiasme en passie (blijven) doen.
Al die jaren zijn wij in het voor- en naseizoen wekenlang op pad om onze campings te bezoeken om de beschrijvingen te verbeteren en om foto's te maken die we op de website gebruiken. Ook hebben we zo genoeg goede onderwerpen voor onze blogs. Dat is voor ons geen straf en het geeft onze bezoekers veel extra informatie over de campings.

We hebben in die tijd een duidelijk en onafhankelijk -en steeds beter- overzicht gemaakt dat enorm gewaardeerd wordt door steeds terugkerende kampeervakantie-zoekers. En regelmatig krijgen we e-mail met complimenten. Mooi toch?

Seizoen 2024

Het seizoen 2024 is alweer het 22e seizoen waarin wij je kunnen helpen met het zoeken naar de mooiste en voordeligste plekjes bij de verschillende aanbieders.

Laten we allemaal ook deze lente, zomer en herfst weer genieten van onze vakantie(s)!

Graag horen wij ook jouw mening en suggesties per e-mail aan info@huurtent.nl.

Januari 2024

Robert, Ruud en Virginie