KAMPEREN BIJ NEDERLANDERS
 
2 campings gevonden Zoek met meer filters ▷
ITALIË

Kamperen bij Nederlanders in Lombardia

Een beetje thuis in het buitenland

Als je graag naar een camping met Nederlandse eigenaren of Nederlandse beheerders gaat, kun je daar verschillende redenen voor hebben. Misschien speelt de taalbarrière een rol. Of voelt het gewoon fijn om toch een beetje thuis in het buitenland te zijn. De reden kan ook zijn dat je op deze campings vaak andere Nederlandse stellen en Nederlandse gezinnen tegenkomt, waarmee jij en je kinderen makkelijk contact maken.

Campings met een Nederlandse eigenaar of beheerder vind je in bijna alle vakantielanden. Meestal zijn het kleinere en groene charmecampings die met hart en ziel beheerd worden. Ze zijn vaak gerenoveerd en tegelijkertijd mooi en praktisch opgezet. Deze Nederlanders zijn niet zonder ideaal naar het buitenland vertrokken!

In Italië vind je enkele Nederlandse campings in de typische toeristische gebieden: de Adriatische kust, Toscane, Marche en Umbrië. Dit zijn zonder uitzondering kleinschalige campings of minicampings bij een B&B of Agriturismo.
Lees meer »

2 campings gevonden in Lombardia

Direct gelegen aan het Idro Meer
Gelegen in een heuvellandschap
Watersport, surfen, zeilen, Suppen
Nieuwe glamping accommodaties
Zoek je een groene camping aan het Italiaanse Idromeer (Lago d'Idro)? Liefhebbers van Italië, maar ook van windsurfen, zeilen, paragliden, wandelen en outdoor activiteiten kunnen nu luxe kamperen op Boutique camping Lago Idro. Deze mooie groene camping aan de westoevers van het Idromeer ligt bij het dorpje Anfo in de Italiaanse provincie Brescia. Het kleiner...
Kamperen bij Nederlandse eigenaar via
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Kleinschalige glamping noord Toscane
2 Luxe lodgetenten privédouche op 50 m.
Restaurant, winkel, bakker op 100 m.
Groot gemeente zwembad met korting
Milaan, Pavia
Campeggio Per Amore Del Vino is een nieuwe glampinglocatie in het noorden van Toscane. Het glampingdomein ligt in een echt Italiaans dorp (Mornico Losana) en je beleeft hier dan ook het leven van dit Italiaanse dorp. Er zijn op loopafstand diverse winkeltjes, gezellige barretjes en een restaurant. Ook is er een zwembad...
Kamperen bij Nederlandse eigenaar via
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten