KAMPEREN BIJ NEDERLANDERS
 
1 camping gevonden Zoek met meer filters ▷
FRANKRIJK

Kamperen bij Nederlanders in departement Creuse, regio Limousin

Een beetje thuis in het buitenland

Als je graag naar een camping met Nederlandse eigenaren of Nederlandse beheerders gaat, kun je daar verschillende redenen voor hebben. Misschien speelt de taalbarrière een rol. Of voelt het gewoon fijn om toch een beetje thuis in het buitenland te zijn. De reden kan ook zijn dat je op deze campings vaak andere Nederlandse stellen en Nederlandse gezinnen tegenkomt, waarmee jij en je kinderen makkelijk contact maken.

Campings met een Nederlandse eigenaar of beheerder vind je in bijna alle vakantielanden. Meestal zijn het kleinere en groene charmecampings die met hart en ziel beheerd worden. Ze zijn vaak gerenoveerd en tegelijkertijd mooi en praktisch opgezet. Deze Nederlanders zijn niet zonder ideaal naar het buitenland vertrokken!

In Frankrijk vind je de meeste campings onder Nederlands beheer. In bijna elke regio zijn ze te vinden, en je vindt hier kleine en grotere campings, dichtbij zee of midden in de natuur of vlakbij een charmant Frans dorpje. Er zijn ook kasteelcampings, boerderijcampings en zelfs minicampings met slechts enkele plaatsen.
Lees meer »

1 camping gevonden in Creuse, Limousin

Nederlandse Boswachter Rob
Diverse activiteiten in het hoogseizoen
Speeltoestellen en speelzolder
Verwarmd buitenzwembad (hoogseizoen)
Ontdek de Limousin
Vissen in het meer
Bezoek Auzances en Montluçon
Geocaching vanaf de camping
Midden in de Limousin in midden Frankrijk vind je Camping Moulin des Jarasses. De Nederlandse eigenaren van deze prachtige kleine camping zijn alweer zo'n 10 jaar geleden geëmigreerd om in dit mooie stukje Frankrijk hun droom na te jagen. En jullie kunnen op Moulin des Jarasses e...
Kamperen bij Nederlandse eigenaar via
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten