CALABRIA
Calabria, Italië
 
 
2 campings gevonden Zoek met meer filters ▷

Kampeervakantie in Calabria

Op zoek naar campings in Calabrië? Voor Nederlandse kampeerders is Calabria een nog vrij onbekend gebied. Toch vind je in Calabrië ook campings. De regio Calabrië in Zuid Italië is de teen van Zuid Italië en ligt tegenover het eiland Sicilië. Calabrië ofwel Calabria wordt deels omringd door de Ionische zee en de Tyrrheense zee.

Het grootste deel van Calabrië is heuvelachtig, onherbergzaam en erg groen met verspreid authentieke dorpen en niet veel toerischtische faciliteiten zoals hotels en restaurants. De Thyrreense kust welke aan de noordkant van de regio ligt is adembenemend met turquoise blauw zeewater. De zuidkant van Calabrië ligt aan de Ionische zee en kenmerkend voor dit gebied zijn de mooie zandstranden.


Calabrië heeft veel te bieden, strand, woeste natuur en cultuur (Griekse en Byzantijnse invloeden). In de plaatsen Locri Epizefiri bij Gerace zijn nog diverse restanten uit de tijd van de Griekse overheersing te zien. Voor kampeerders die de Italiaanse cultuur, avontuur en een overweldigende natuur willen combineren is Calabria een aanrader. Met andere woorden niemand hoeft zich te vervelen wanneer men kiest voor een kampeervakantie op een camping in Calabrië.

2 campings gevonden in Calabria

 2 Campings

2 campings in de regio Calabria

Ontdek Calabrië vanaf groene camping
Direkt aan kindvriendelijke zee gelegen
Groot zwembad
Hoogseizoen animatie jong en oud
Diverse restaurantjes
Schaduwrijke camping
Deze 4 sterren camping is prachtig gelegen in een mooi dennenbos in de regio Calabrië, vrijwel direct aan het zandstrand dat langzaam afloopt in zee. Het dorpje Ricota Grande ligt 500 m. verwijderd van de camping. Gezinnen met kleine kinderen zullen zich hier zeker thuis voelen. Happy Camp heeft hier mooie ingerichte...
Deze camping kun je boeken bij:
Bekijk Prijs
Middelgrote Italiaanse camping
Mooi groot zwembad/ligweide
Restaurant/bar
Sportieve activiteiten
Camping Il Salice is een niet grote, maar zeker comfortabele 4-sterrencamping met veel voorzieningen. We zien een mooi groot zwembad met zonneweide (badmuts verplicht in het hoogseizoen). Verder is er een restaurant, pizzeria en een bar. Voor de boodschappen kun je terecht bij de supermarkt. Kinderen zullen zich niet vervelen want er zijn allerlei sportmogel...
Deze camping kun je boeken bij:
Bekijk Prijs
 Kaart

2 campings in de regio Calabria

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo