ZOEK JE KAMPEERVAKANTIE
GRIEKENLAND
Kies een regio Zoeken met filters ▷

Kampeervakantie in Griekenland

In Griekenland worden alleen bungalows, appartementen en staanplaatsen aangeboden door Suncamp op Corfu en in Thessalia. Helaas zijn hier niet zoveel campings te kiezen voor de kampeerder.

Griekenland (Hellas)

is een schiereiland en ligt in het zuidoosten van Europa. We spreken dan over het vasteland Griekenland en de eilanden van Egeïsche-(Oosten van Griekenland o.a.Kreta, Kos, Rhodos en Lesbos, Samos etc.) en Ionische zee (westen van Griekenland o.a. Lefkas,Paxos, Kefalonia en Zakynthos etc)
Je zult verrast staan door de veelzijdigheid van Griekenland. Griekenland bestaat uit grillige kusten, hoge bergen en bergketens, (de Pindos, de Olympos met het Pantheon en de bergen van Macedonië en Thracie) onderbroken door kleine laagvlaktes. Dit maakt Griekenland tot een populaire bestemming bij Nederlandse en Belgische toeristen. Voor de kampeerders is het aanbod beperkt en vaak zal er vanwege de afstand gekozen worden voor vliegvakantie.

Bij de toeristen zijn over het algemeen de Griekse eilanden het populairst. De kracht van Griekenland zit in de mix van Griekse cultuur/natuur en het mooie zomerse weer.
Met name aan het vasteland vind je ongerepte natuur en een schat aan cultuur.
Lees meer »