Elba Travels

Een specialist voor vakanties op Elba

Denk je aan Elba, dan denk je aan Elba Travels. De specialist in het organiseren van reizen naar, en activiteiten op het grootste eiland van de Toscaanse Archipel.

Elba Travels organiseert bijzondere kampeervakanties en zijn gespecialiseerd in avontuurlijke en actieve reizen. Hier kom je zeker tot rust, je bent omringd door prachtige natuur en je kunt genieten van het fantastische zomerse klimaat.

En dat doet Elba Travels tegen een betaalbare prijs, wat vrij uniek is op het doorgaans dure eiland Elba. Dus wil jij overdag lekker actief bezig zijn met buitensport of wordt het een vakantie op het strand of gewoon een combi van allebei? Aan jou de keuze. ’s Nachts slaap je in een van de ingerichte bungalowtenten of safaritenten op de camping van Elba Travels, waar zowel de reisleiding en instructeurs aanwezig zijn.

Kortom, een onvergetelijk vakantieavontuur boek je dus bij Elba Travels!
Lees meer »
Accommodatie van Elba Travels

1 camping van Elba Travels

 
Glampingcamping Elba
Terrasvormig aangelegd
100 m. van kiezelstrand
400m van groot zandstrand
Relaxvakantie
Veel activiteiten
Watersporters, wandelaars, hiking
Ontdek Elba
Terrassencamping Lacona ligt aan de zuidkust van het prachtige Italiaanse eiland Elba. De havenstad Portoferraio bevindt zich een paar kilometer verwijderd van deze driesterrencamping. Op de camping vind je schaduwrijke kampeerplekken, omgeven door eucalyptusbomen. Watersporter o...
De prijzen van Elba Travels:
Bekijk Prijs
dubbelklik op camping-icon voor campinginfo
Toon alleen favorieten