Courier, Beheerder, Spelleider of Opbouwteam op de Camping!

Zoek je een leuke baan voor, tijdens of na de zomervakantie?

Werk je graag in buitenlucht, met (meestal) mooi weer, wil je anderen graag een geweldige tijd bezorgen, met vrolijke kinderen en ouders, en enthousiaste collegas? Vind je het leuk om internationale contacten te leggen en je talenkennis op te halen?

Wat dacht je dan van werken als Courier of Beheerder
Gastvrouw of gastheer bij de ontvangst en begeleiding van campinggasten bij een van de verhuurorganisaties van stacaravans of huurtenten?

Of misschien Spelleider?
Vind je het leuk om met kinderen te werken, dan is deze functie zeker geschikt voor jou.

Uiteraard is een combinatie van gastheer/vrouw ook mogelijk. Veel oudere echtparen vinden het enorm leuk om een lange zomervakantie te combineren met het werk als Courier of beheerder: ontvangst en begeleiding van gasten in combinatie met lichte onderhoudswerkzaamheden.

Ook leuk om mee te werken in het Opbouwteam
Weet je van aanpakken en wil je graag helpen om met name tenten in het buitenland op te bouwen en in te richten, en na het seizoen weer af te breken? In het algemeen ligt de montageperiode van half maart tot half mei, en de demontage van begin september tot eind oktober.


Country Camp is opzoek naar servicemedewerkers voor hun eigen tenten op campings in Luxemburg, Spanje en Frankrijk. Heb je een eigen kampeermiddel, en wil jij dienen als aanspreekpunt voor de gasten van Country Camp? Dan is dit misschien wel dé functie voor jou. Combineer vakantie met werk. Voor info en contact kijk op : Werken bij Country Camp


Roan is al sinds 1986 actief op de Nederlandse vakantiemarkt. Roan biedt mooie, compleet ingerichte luxe bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans aan op campings in de Euopese vakantielanden.
Roan is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die graag als campingmedewerker aan de slag willen en heeft daarvoor zelfs een speciale website. Voor info en contact kijk daarom op : WerkenbijRoan.nl


CARAZUR Verhuurt stacaravans en bungalowtenten op Topcampings in Zuid Frankrijk. Voor de ontvangst en begeleiding van onze gasten alsmede eenvoudig onderhoud aan onze stacaravans zijn wij op zoek naar een enthousiast beheerdersechtpaar. 55+ ook zeer welkom. Voor info en contact kijk op : Carazur vacatures


Koko holidays is een Nederlandse organisatie die al meer dan 22 jaar lang luxe ingerichte bungalowtenten, safaritenten en stacaravans verhuurt op topcampings in Nederland en Frankrijk.
Koko Holidays zoekt beheerders die Koko's gasten graag ontvangen op de camping en bereid zijn om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren.
Neem contact op met Koko Holidays indien je interesse hebt!


Vacanceselect is een van de grootste vakantieaanbieders in Nederlands die al jaren lang gespecialiseerd is in de verhuur van luxe ingerichte tenten, glamping en luxe stacaravans op vele topcampings in Italie, Frankrijk, Spanje, Kroatie en Nederland.
Op veel campings worden de vakantiegasten ontvangen en begeleid door Vacancesect medewerkers waarvan er jaarlijks circa 120 in dienst zijn.
Hier vind je meer informatie over werken bij Vacanceselect: https://vacanceselect.recruitee.com/l/nl


Gustocamp is op zoek naar gemotiveerde mensen die van kamperen houden en een keer een luie strandvakantie willen inruilen voor een langer verblijf in het land van hun dromen. De Gustocamp beheerders waar wij naar op zoek zijn, zijn servicegericht, flexibel, zelfstandig, spreken minimaal Nederlands, Engels en evt. Duits, zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en zien het verzorgen van een onvergetelijke vakantie voor de gasten als een uitdaging.
55+ ers zijn van harte welkom
Uit ervaring is gebleken dat de meeste campings uitermate geschikt zijn voor echtparen die er nog niet aan toe zijn om achter de geraniums te zitten. Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt bij ons uw eigen caravan meenemen of wij zetten een volledig ingerichte bungalowtent voor u op. Kijk op de website-pagina voor meer info: Werken op de camping


Suncamp holidays houdt van kamperen en het campingleven. Zij willen hun klanten een onbezorgde vakantie laten beleven op de mooiste campings in Europa. Ze willen zich onderscheiden door een uitstekend product, optimale service en comfort. Daarom heeft Suncamp holidays op de campings waar de eigen SunLodge-mobilhomes en/of lodgetenten staan, SunLodge-beheerders die voor de gasten klaarstaan.

Suncamp holidays is op zoek naar nieuwe SunLodge-beheerdersduo's. Kijk hier voor meer info: Vacature SunLodge-beheerdersduo


VakantieWerkOnline.nl is een website van studenten uitzendbureau StudentenWerk en de grootste aanbieder van vakantiebanen voor studenten. Wij bieden landelijk meer dan 800 actuele vakantiebanen aan. Ben je op zoek naar leuk vakantiewerk? Kijk op de site van VakantieWerkOnline.


TeamAnimation is de nieuwe naam van Team4Animation en Animatiewerk!
In 2009 startte TeamAnimation als een groepje jonge honden met een passie voor animatie, Frankrijk, en campings. Inmiddels is TeamAnimation het bekendste animatiebedrijf als je op een camping in Zuid-Europa wilt werken.
Lachende kinderen, blije ouders: de mooiste zomerbaan onder de zon! TeamAnimation schrijft op haar site: "Samen zorgen we voor de zomer van je leven. Je krijgt een goede training en we komen bij jou langs voor coaching en begeleiding."
Kijk op de site: www.zomerjobs.nl