Glampingcamping aan strand Katwijk aan Zee
Logeren in een safaritent
Animatie tijdens hoogseizoen
Watersporten aan strand
Restaurant, snackbar
Bloembolvelden in voorjaar
Leiden, Haarlem, Amsterdam
Strandvakantie
500 m

Boek camping Zuidduinen bij:

 SAFARITENTEN

camping Zuidduinen, Zuid-Holland

Een heerlijk vakantie boeken in Nederland en dan ook nog eens op loopafstand van het mooie strand bij Katwijk aan Zee? Gevonden hoor! Camping de Zuidduinen ligt op korte afstand van de brede stranden direct aan de Zuid-Hollandse kust. Een gastvrije camping en heel erg geschikt voor jonge gezinnen.

Een glampingcamping in Zuid-Holland aan het strand
Deze camping verzorgt in het hoogseizoen leuke activiteiten voor de kinderen. Wat dacht je van een ochtend lekker knutselen en spelen met je nieuwe vriendjes? En dan 's avond genieten van het poppentheater, zodat je voldaan kunt gaan slapen in de avontuurlijke safaritent. Verder zullen de ouders zich ook niet vervelen want de wandelboulevard brengt je zo naar Katwijk. Een bezoek aan het leuke oude centrum met smalle straatjes en oude vissershuisjes is steeds weer verrassend.

Actieve gasten op het water?
In deze regio kun je volop watersporten beoefenen. Wat dacht je van een rit op een banaan of lekker hard waterskiën. Verder kun je leren surfen via de surfschool of zelfs meevaren met een speedboot. Ook een dagje relaxen aan het strand, kastelen bouwen en een boekje lezen horen tot de mogelijkheden. En heb je trek na een dag aan het strand dan kun je bij restaurant de Zuidwester terecht voor een fijne maaltijd, snack of drankje.

Vervelen in Zuid-Holland, dat kun je wel vergeten
Strandliefhebbers, natuur-en cultuurliefhebbers iedereen heeft het naar zijn zin in de Duin- & Bollenstreek bij Katwijk aan Zee! In deze regio wissel je een dagje relaxen op het strand misschien af met een wandeling of een bezoek aan Nederlands mooiste historische steden zoals Leiden, Haarlem en Delft. Ook Amsterdam en Rotterdam liggen op rijafstand van camping de Zuidduinen.

In het voorjaar is dit gebied een deken van kleur. De bloembolvelden zijn in de lente zeker een topattractie om te bezoeken. Verder kun je ook volop genieten van de gastvrijheid en gezelligheid in het kunstenaarsdorp Katwijk. En zoek je meer actie wat dacht je dan van een bezoek aan Duinrell, Space Expo, het Archeon of Corpus?Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Zuidduinen!


Aanbieders op Zuidduinen

Vodatent verhuurt op camping Zuidduinen safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs