Bekijk grote foto's
Gezellig vakantie park voor gezinnen
Mooi zwembadcomplex, subtropisch zwemparadijs
Groot recreatiemeer
Fietsen en wandelen
Koos aanwezig en animatie
Glowgolf
Wellness
Diverse restaurants

Boek Weerterbergen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Weerterbergen, Limburg

Een levendig en gezellig Limburgs vakantiepark. Voor de kinderen een heerlijk vakantie-adres met zwemparadijs en buitenbad. Je logeert in eenvoudige huisjes deels gerestyled, die voorzien zijn van alle gemakken, met naar wens zelfs een eigen steiger en roeiboot.

Waterratjes en pannenkoek liefhebbers opgelet!
Op het park vind je een subtropisch zwemcomplex en meerdere restaurants. Voor de sportieve gasten zijn er uitdagende activiteiten. Denk hierbij aan de tennisbanen, squasbanen, klimwand, pooltafel, bowlingbanen en een minigolf. Voor de fietsliefhebbers zijn er veel fietsroutes zo ook voor de wandelaars. Op het park kun je fietsen, bolderwagens, kano's en waterfietsen huren.

Trek na een actieve dag? Dan heb je de keuze uit het buffetrestaurant, het Limburgs Café, het pannenkoekhuis of ga je voor een snelle snack of pizza? Natuurlijk kun je bij de supermarkt terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Ontdek de Limburgse gastvrijheid
In deze omgeving kun je kennis maken met de Limburgse gastvrijheid. Bezoek zeker het Witte Stadje Thorn of Arcen waar prachtige kasteeltuinen te bewonderen zijn en je een kijkje kunt nemen in de bekende bierbrouwerij Hertog Jan. In de gezellige vlaaienstad Weert, ook wel de “Poort van Limburg” genoemd, kun je fijn winkelen en uitgaan. Verder wat verder weg maar zeker te doen, dagje België of Duitsland of bezoek van hieruit de Efteling in Kaatsheuvel. Kortom je zult dagen te kort komen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Weerterbergen!


Aanbieders op Weerterbergen

Roompot Vakanties en TUI verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs