Een vakantiepark omringd door water
Mooie stijlvolle vakantiewoningen
Watersport, fietsen, wandelen
Jachthaven
Luxe vakantiehuizen ook met sauna en aanlegsteiger

Boeken op camping Waterrijk Oesterdam? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Waterrijk Oesterdam, Zeeland

Ben je op zoek naar een plek aan het water, zoek je graag de natuur op? En vind je het ook fijn om sportief en actief bezig te zijn? Een vakantie op het vakantiepark Waterrijk Oesterdam past dan zeker in dit plaatje. Dit complex ligt centraal in het Nationaal park Oosterschelde en grenst aan de provincie Noord-Brabant. Je vindt hier een perfecte combinatie van cultuur, geschiedenis en uitstraling van beide provincies.

Je woont in luxe villa's welke door hun ontwerp en kleur door de omgeving worden opgeslorpt.

De watersporters en liefhebbers van een flinke wandeling of fietstocht kunnen hier hun hart ophalen. Je kunt met de boot een tocht over de Oosterschelde, het Grevelingenmeer of het Veerse meer maken. Vogelspotters genieten hier volop en wat is het heerlijk om met het hele gezin schelpen te zoeken, krabbetjes te vangen of neem een duik in het zeewater. Je vindt hier geen overvolle stranden. Geniet op een van de kleine strandjes van de wind, de zon en het fijne zeewater.

Deze omgeving heeft veel te bieden. Trek er lekker op uit en ontdekTholen met het historisch centrum en de fraaie stadswal. Bezoek Antwerpen, op slechts 35 autominuten afstand. Of winkel door de leuke binnenstad van Bergen op Zoom. Deze bruisende winkelstad met historische straatjes, het prachtige stadsplein en tal van monumenten is zeker de moeite waard. Waterrijk Oesterdam, rijk aan water, natuur, luxe én plezier!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Waterrijk Oesterdam!


Boeken op Waterrijk Oesterdam

Roompot Vakanties verhuurt op camping Waterrijk Oesterdam chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs