In het bioreservaat Bliesgau
Gemeentelijk zwembad naast de camping
Hapje en drankje bij het 'Campinghaus'
Dagelijks verse broodjes in het hoog-seizoen
Prachtige natuur om door te wandelen of te fietsen
Speeltuin en Beachvolleybalveld
Bezoek Saarbrücken, Reinheim en Medelsheim
Gondwana prehistorisch centrum

Boek Walsheim bij:

 SAFARITENTEN

Camping Walsheim, Saarland

Deze gezellig familiecamping, midden in het door UNESCO bekroonde reservaat Bliesgau, is de perfecte uitvalbasis om de diverse groene landschappen en vele boomgaarden van Saarland te ontdekken. Wandelaars en fietsers kunnen in hier volop hun hart ophalen. Een fijne kleinschalige camping in Duitsland en zeer geschikt voor jonge gezinnen.

Een gemeentezwembad naast de camping en gratis voor gasten
Daar de camping leuk is voor jong en oud maakt het een echte familiecamping. Zo is er een speeltuin, een beachvolleybalveld en ligt er direct naast de camping een gemeentelijke zwembad. Dit zwembad valt dus niet onder de camping zelf. Het gemeentelijke zwembad heeft onder andere een 50 meter bad. Ook aan de jonge kinderen is gedacht; er is ook een kleuter en kinderbad.

In het gemoedelijke 'Campinghaus' van Camping Walsheim kan je terecht voor een hapje of drankje. Ook kan je hier darten of tafelvoetballen en staan er diverse gezelschapsspellen. Het 'Campinghaus' heeft een gezellig terras voor de mooie zomerse dagen. Voor de verse broodjes kun je ook op de camping terecht.

Het Saarland ontdekken en even de grens van Frankrijk of Luxemburg oversteken
Klaar om de omgeving van de camping te ontdekken? Behalve wandelend of fietsend kan dit ook per boot. Een boottocht over de Saar wordt genieten van het mooie groene landschap. Langs de rivier de Saar liggen uitgestrekte wijngaarden, dat betekent dat je de streekwijnen uitgebreid kunt gaan proeven op de vele terrasjes. Een bezoek aan universiteitsstad Saarbrücken (hoofdstad van Saarland) is zeker een aanrader. Ook een bezoek aan het stadje Ottweiler kan dan niet ontbreken. Het oude centrum van dit stadje, ook wel bekend als Alter Turm, gaat terug naar de 17de en 18de eeuw. Destijds maakte dit stadje nog deel uit van de vestingswerken. En voor de kinderen ga je terug naar de tijd van dinosaurussen en bezoek je de hallen van Gondwana. Ook dagtrips naar Reinheim en Medelsheim zijn zeer aan te raden.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Walsheim!


Aanbieders op Walsheim

Vodatent verhuurt op camping Walsheim safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs