Groen vakantiepark in de Luxemburgse Ardennen
Beter Uit vakantiepark, gastvrij
Recreatieteam hoogseizoen
Sportvelden, kinderspeelplaats
Restaurant en cafetaria, campingwinkel
Wandelen, mountainbiken, kanovaren
Zwembad in Vianden
Bezoek Diekirch, Vianden, Luxembourg

Boeken op camping Walsdorf? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Over camping Walsdorf, Luxemburg

Ontdek de Luxemburgse Ardennen met Vodatent. Het vakantiepark Walsdorf ligt in Luxemburg vlakbij het Müllerthal. Rust, ruimte en natuur dat is wat je in het heuvellandschap tussen Diekirch en Vianden vindt. Voor een fijne gezinsvakantie niet te ver van Nederland is dit dé ideale camping. Het Nederlands echtpaar dat deze camping beheert heet haar gasten van harte welkom.

Glamping in Luxemburg
Voor verse broodjes hoef je het park niet af en geen zin om te koken? Dat hoeft geen probleem te zijn want er is ook een gezellig restaurant met aantrekkelijke familiemenu's. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in het hoogseizoen bij de kampeerwinkel terecht. De Wifi op het park zorgt ervoor dat je on-line kunt blijven (deels gratis).

Zwemmen en spelen in zwembad van Vianden
Je kunt heerlijk relaxen en afkoelen in het buitenzwembad van Vianden. Hier vind je diverse zwembaden en glijbanen. Op de camping zelf is er tijdens het hoogseizoen een enthousiast animatieteam. Verder kun je diverse mooie historische stadjes bezoeken zoals Diekirch en Luxembourg. Wat dacht je van een mooie moutainbike-route, kanoën, de klimmuur bij Echternach of zelfs een ballonvaart, pargliden en parachutespringen?

Glamping kan ook op campings Walsdorf, Vodatent verhuurt op camping Walsdorf luxe ingerichte safaritenten max. 6 personen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Walsdorf!


Boeken op Walsdorf

Vodatent verhuurt op camping Walsdorf safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs