Bekijk grote foto's
Camping direct aan strand
Hoogseizoen animatie
Restaurant op camping
Dorpje op loopafstand

Boek camping Villaggio Lungomare bij:camping Villaggio Lungomare, Calabria

Aan de Ionische zee ligt camping Villaggio Lungomare. Je viert vakantie in een Calabria, een mooie Italiaanse regio met weinig toeristen. Dat betekent een geweldig wit strand, en een helderblauwe zee en een fantastische Italiaanse sfeer.

Even de straat oversteken en je staat met je voeten in het witte zand
Voor gasten van de vakantiewoningen op de camping staan er een parasol en twee ligbedden klaar op het strand. In de maanden juli en augustus is er op de camping een leuk activiteitenprogramma. Leuke sportieve uitdagingen, muziekavonden en een gezellig kinderprogramma. Verder kun je regelmatig met de beentjes van de grond in de disco.

Na een dag buiten een hapje eten?
Op de camping zelf kun je het fijne restaurant bezoeken of een lekkere pizza bestellen. Geniet vanaf het terras van de gezellige Italiaanse sfeer. Op ongeveer tweehonderd meter afstand, in het dorp Cropani Marina, vind je enkele winkels. Hier zijn ook volop eetgelegenheden en bars. Leuk voor de afwisseling.

Vervelen is hier geen optie
Calabrië (Calabria in het Italiaans) ligt in de punt van de Italiaanse laars en de natuur is hier nog zo goed als ongerept. Vanaf camping Lungomar kun je de provinciehoofdstad Catanzaro bezoeken. Deze oude stad, ooit de belangrijkste ter wereld vanwege het zijdewerk, is gebouwd op drie heuvels en ligt een paar honderd meter boven zeeniveau. Bij voldoende belangstelling wordt er vanaf de camping een excursie georganiseerd naar het hooggebergte van het nationale park de Sila Grande. Het is zeker de moeite waard om dit bij te wonen, je geniet in dit berggebied namelijk van prachtige meren, bossen en watervallen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Villaggio Lungomare!


Aanbieders op Villaggio Lungomare

VacanceSelect verhuurt op camping Villaggio Lungomare stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs