Camping centraal in Luxemburgse Ardennen
Kindvriendelijke camping aan riviertje Clerve
Hoogseizoen leuke activiteiten
Knutselen, kano varen, wandelen

Boeken op camping Val d'Or? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Val d'Or, Luxemburg

Zoek je naar een kindvriendelijke vakantie in Luxemburg? Camping Val d'Or ligt in de Luxemburgse Ardennen in het noorden van Luxemburg. Deze fijne gastvrije gezinscamping ligt niet ver van twee mooie natuurparken, het Natuurpark Our en het Natuurpark Öewersauer. In de directe omgeving van de camping zijn enkele mooie wandelroutes. De prettige ontspannen sfeer en de prachtige omgeving zorgen voor een topvakantie. Zeker voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte is dit de ideale camping. De nieuwe Nederlandse eigenaren weten wat gastrvijheid is en kennen de Ardennen op hun duimpje.

Spelen, knutselen, of nog spannender?
In het hoogseizoen worden er regelmatige leuke activiteiten georganiseerd. De kinderen kunnen heerlijk knutselen of spelen op de verschillende speeltoestellen. Er worden mountainbike tochten gereden, je kunt kanovaren en deelnemen aan een van de georganiseerde wandeltochten. Verder kun je ook actief bezig zijn op de camping, er zijn enkele tafeltennistafels, een voetbalveld, een volleybalveld en je kunt een jeu de boule bal gooien op de speciale baan. Als het weer goed is, in de zomer, kun je heerlijk spelen in het schone riviertje Clerve. Dit riviertje stroomt door het kampeerterrein.

Nieuw sanitair en ander fijne voorzieningen
Het sanitairgebouw is recentelijk vernieuwd en heeft warm water en wasgelegenheden. In de kantine kun je terecht voor een kopje koffie en in het hoogseizoen voor een hapje en een drankje. Hier kunnen je kinderen spelen in de zandbak, terwijl je ze goed in de gaten kunt houden als je een kopje koffie of thee drinkt. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk.

Lekker sportief bezig zijn?
In het heuvelachtige landschap van de Ardennen is fietsen een hele uitdaging. Gasten met een elektrische fiets of mountainbike kunnen echter volop genieten van de prachtige landschappen en hoogteverschillen. Er zijn diverse fiets- en mountainbike-tochten, van verschillende niveaus, in de omgeving uitgezet. En wat dacht je van een leuke kanotocht over de rivier de Sûre? Of ga eens, op een mooie zonnige dag, naar het stuwmeer Esch-sur-Sûre om lekker te zwemmen en te zonnen. Voor wat meer actie kun je op korte afstand van de camping rotsklimmen en outdoor activiteiten ondernemen bij een voormalige steengroeve. Of rij richting Vianden, en trek een dagje uit voor het bezoek aan klimpark Tree Climber.

In de Luxemburgse Ardennen hoef je jezelf geen moment te vervelen. Het landschap is afwisselend, groene bossen, kleine authentieke dorpjes, ruines en kastelen. Bezoek zeker de kastelen van Vianden, Bourscheid en Esch-sur-Sûre.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Val d'Or!


Boeken op Val d'Or

Vodatent verhuurt op camping Val d'Or safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs