Vakantiepark met nieuwe vakantiewoningen Zuid-Holland
Ontdek het eiland Goeree-Overflakkee
Grevelingenmeer op 2 kilometer afstand
Watersportmogelijkheden
Golfbaan, jachthavens in de omgeving
Wandelen, fietsen, watersport
Rotterdam, Dordrecht, Zierikzee
Duurzame bungalows, gratis wifi

Boek Vakantiepark Zeedijk bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Vakantiepark Zeedijk, Zuid-Holland

Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt het Summio Vakantiepark Zeedijk. Een plek midden in de natuur. Geniet op je terras van de vogels romdom. Gelegen tussen de uitgestrekte Slikken van Flakkee en het kleine Oude Dee en op korte afstand van het Grevelingenmeer maakt dit een toplocatie.

Watersporters kunnen hier hun hart ophalen
Geniet van zon, zee en strand. Het strand ligt slechts 2 kilometer verwijderd van jouw vakantiewoning. Verder kun je natuurlijk lekker suppen en/of windsurfen. Mocht je willen fietsen dan kun je op het park fietsen huren.

Mocht je een zwembad willen bezoeken dan kan dit ook. Gasten van Park Zeedijk hebben gratis toegang tot het zwembad 't Zuiderdiep in Stellendam. Verder kunnen golfliefhebbers een balletje slaan op de golfbaan Catharinaburg die op 5.5 kilometer van dit park ligt. In Herkingen ligt een jachthaven.

Op het park zelf heerst vooral rust, natuur en ruimte
Je viert hier vakantie in nieuwe duurzaam gebouwde vakantiewoningen die allemaal comfortabel zijn ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een fijne dag uit op de fiets of wandelend. Bezoek ook eens het Waternoodmusuem en Neeltjje Jans. Bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam. Het eiland Goeree-Overflakkee ligt weliswaar in Zuid-Holland maar je treft hier overal een Zeeuwse sfeer aan, geen wonder ook als je bedenkt dat dit eiland tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer ligt.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Vakantiepark Zeedijk!


Aanbieders op Vakantiepark Zeedijk

Summio verhuurt op Vakantiepark Zeedijk chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs