Vakantiepark op loopafstand van strand Ameland
Glamping op Ameland
Overdekt zwembad, indoor speelparadijs
Logeren in Villatent Safaritenten met sanitair
Fietsen, wandelen
Café Restaurant met terras
Diverse sportvelden, bowling
Maritiem centrum
1,1 km

Boek camping Vakantiepark Klein Vaarwater bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Vakantiepark Klein Vaarwater, Waddeneilanden

Uitwaaien op Ameland en logeren in een mooie Villatent? Dat kan zeker op vakantiepark Klein Vaarwater op het mooie waddeneiland Ameland. Hier voel je direct wat vakantie is en je ontdekt meteen dit is glamping zoals glamping bedoeld is. Lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling of gewoon met je voeten in het zand en de ogen dicht.

Wordt het zwemmen in het binnenbad of in zee?
Het park heeft een nieuw centrumgebouw met diverse goede voorzieningen zoals een overdekt zwembad met peuterbad, glijbaan en een leuk indoor speelparadijs. Dat wordt voor de kinderen dus sowieso een topvakantie. Verder kun je jezelf uitleven in de fitness of de bowling bezoeken. En mocht je dan na een dag actief bezig zijn trek hebben dan kun je je boodschappen halen in de supermarkt. Liever een dag relaxen dan sluit je de dag gezellig af met een goed maaltijd in het restaurant.

Waar slaap ik op vakantiepark Klein Vaarwater
Op Vakantiepark Klein Vaarwater staan vier Villatent Cottage safaritenten, die compleet ingericht zijn voor maximaal zes personen. Verder staan er vier Villatent Nomad safaritenten op het park die eveneens ruimte bieden aan maximaal zes personen. Sanitair en verwarming is aanwezig in alle tenten, zo kun je ook in voor- en naseizoen genieten van een heerlijke glampingvakantie.

Zon, zee en strand maar ook fietsen en wandelen
Laat jezelf verrassen door de prachtige vergezichten en kom helemaal tot rust op Ameland. Vakantiepark Klein Vaarwater is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Lekker uitwaaien aan de kust, maak een huifkartocht of bezoek de vuurtoren van Ameland en ontdek haar rijke historie. Op Ameland zijn er volop mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken. Wandelend, op de fiets of te paard verken je strand, bos en duinen. Lekker uitwaaien en genieten van het natuurschoon. Wandel in natuurgebied Het Oerd en geniet van het uitzicht, terwijl je fietst over de kilometerslange fietspaden. En vergeet niet een bezoek aan het Maritiem Centrum Abraham Fock in je vakantie-agenda te zetten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiepark Klein Vaarwater!


Aanbieders op Vakantiepark Klein Vaarwater

Villatent verhuurt op camping Vakantiepark Klein Vaarwater lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs