Camping aan rivier de Drava
Familiecamping 1 km. van Ptjuj
groot zwemparadijs eind april/15 sept.
Binnenzwembad hele jaar open
Uitstapjes naar Maribor en Ljubljana
Hoogseizoen kinderanimatie

Boeken op camping Terme Ptuj? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over camping Terme Ptuj, Slovenië

Terme Ptuj is een fijne familiecamping in Slovenië. Een perfecte uitvalsbasis voor jonge gezinnen met kinderen of koppels die ultiem willen genieten van een relax vakantie. Camping Terme Ptuj ligt ligt in een groen landbouwgbied aan de rivier de Drava, op ca. 1 km van Ptuj. Bij de camping vind je tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder buitenzwembaden, en een overdekt zwembad. Dit alles maakt van je vakantie een onvergetelijke tijd.

De camping grenst aan het grote waterparadijs en heeft een eigen ingang vanaf de camping. Als gast van de camping heb je gratis entree tot 4200 m² aan zwembaden, glijbanen en nog veel meer. Ook binnen vind je een 25 meter zwembad met grote glijbaan en 3 jacuzzi's. Verder een Turkse sauna en een Finse sauna.

Bezienswaardigheden in de omgeving: natuurlijk verdient de oudste stad van Slovenië Ptuj, waar de Romeinen vroeger hun speren slepen, een bezoekje.
Het is één groot openluchtmuseum. Tijdens de middeleeuwen was deze stad een belangrijke handelspost en in de tijd van het Habsburgse regime werd Ptuj al een vakantiebestemming. Of bezoek Maribor, met een oud kasteel, mooie kathedralen en de oudste klassieke wijnkelder van Europa. Je kunt naar de top van de Berg Pohorje met de kabelbaan, vanwaar men een mooi uitzicht heeft over Maribor. Breng tot slot een bezoek aan Gornja Radgona, de stad van bubbelwijn en chocolade.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Terme Ptuj!


Boeken op Terme Ptuj

Op camping Terme Ptuj wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Vacanceselect, De Jong Intra en Suncamp verhuren luxe stacaravans. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.