Mini Camping, Chambre d Hotes
Nederlandse eigenaren
Bourgondische gastvrijheid
Wandelen, fietsen, rustzoekers
Hotelkamers, tent, stacaravan, bungalows
Menu du Terroir iedere dag
Infrarood sauna, bibliotheek

Boeken op camping Sur Yonne ? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Sur Yonne , Bourgogne (Bourgondië)

Ben je op zoek naar een camping waar de Bourgondische gastvrijheid overheerst dan zit je op Hotel camping Sur Yonne zeker goed. Minicamping Sur Yonne ligt aan de rivier de Yonne (360m. rivieroever). De rivier vindt zijn oorsprong in de Morvan en mondt uit in de Seine. Het terrein van deze camping ligt aan de westrand van de Morvan in het gehucht Bellevault (gemeente Epiry). De Morvan is een prachtig heuvelachtig gebied in Bourgondië zeer geschikt wanneer je voor rust en ruimte gaat.

Camping Sur Yonne ligt op 220 meter hoogte en is licht glooiend. De camping is gescheiden van het hotel. De 10 kampeerplaatsen zijn ruim en verder kun je hier ook kiezen voor gemak door het huren van een ingerichte Vrijbuitertent of een kampeerbungalow. Het nieuwe sanitair bevindt zich in de oude boerenschuur.
Voor uitgebreide informatie van de accommodaties die verhuurd worden kun je het beste kijken op de site van Hotel camping Sur Yonne: mooie accommodaties op camping Sur Yonne

Hotel Camping Sur Yonne kan haar gasten een bijzondere vakantie bieden. Het is een kleinschalig bedrijf waar de Nederlandse eigenaren hun gasten met Bourgondische gastvrijheid ontvangen. Het terrein bestaat uit 2 oude authentieke Franse gebouwen. In het oude woonhuis bevinden zich
5 hotelkamers en een infrarood sauna. In de boerenschuur zijn het restaurant, een bibliotheek en het nieuwe sanitair te vinden. In het knusse hotel en op het terrein in de chaletjes bevinden zich de hotelkamers. De houten chaletjes hebben een terras met openslaande deuren en gezellig tuinmeubilair. De chaletjes hebben allemaal ruimte voor 2 personen, zowel met tweepersoonsbedden als met 2x 1 persoonsbedden.

Op korte afstand van hotel/camping Sur Yonne bevindt zich een vrijstaand vakantiehuis, geschikt voor 4 tot 6 personen met terras en ruime tuin. Vanaf het terras heb je een magis uitzicht.

Koken is de passie van de campingeignaren. Het 'Menu du Terroir’ wordt iedere dag genoteerd op het krijtbord voor het restaurant. Verse producten en met name streekproducten vind je terug op het menu. Met de wensen van de kinderen wordt uiteraard rekening gehouden. Ben je gast op de camping en wil je deelnemen aan het ´Menu Gastronomique´, de lunch of het ontbijt dan kun je dat bij Peter en Annemieke opgeven.

Dit knusse Chambre d'Hotes bevindt zich in de Morvan, een fantastisch stuk natuur met rust, ruimte en veel mogelijkheden tot uitstapjes. De wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Hotel camping Sury Yonne heeft diverse routes klaarliggen. In de Morvan vind je vele meertjes, stroompjes en bronnen. Sur Yonne is een perfecte uitvalsbasis.
Je kunt kiezen voor diverse fiets arrangementen en wandel arrangementen.

Hotel Camping Sur Yonne**
4 Bellevault
58800 Epiry

tel: 0033 386 22 46 67
Email: info@sur-yonne.com
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Sur Yonne !


Boeken op Sur Yonne


 

Bekijk prijs bij:

...