Bekijk grote foto's
Fijne camping Frans baskenland
Verwarmd zwembad, kleuterbad
Animatie hoogseizoen
Restaurant op de camping
Afhaalmaaltijden, snacks
Gratis Wifi
Speeltuin, sportveld
Saint-Jean-Pied-de-Port, Espelette, Biarritz
1,8 km

Boek camping Suhiberry bij:camping Suhiberry, Aquitaine / Les Landes

Viersterrencamping Suhiberry heet haar gasten van harte welkom in het Frans Baskenland. Ontdek vanaf deze gastvrije camping zowel de Pyreneeën als de wonderen van de Atlantische Oceaan. Vanaf de camping kan je de mooiste bezienswaardigheden van deze regio ontdekken. Verder is de locatie de perfecte plek voor surfers maar ook voor een heerlijke strandvakantie in het Zuid-Westen van Frankrijk.

Een fijn zwembad met kleuterbad
Behalve een fijn zwembad om af te koelen is er tijdens het hoogseizoen een leuk activiteitenprogramma. Er worden leuke sportwedstrijden georganiseerd en je kunt fit blijven tijdens de aquarobics. En natuurlijk heb je trek na een dag aan het water. Dit is op deze camping geen probleem want voor de kleine en grote honger is er een leuk snack/restaurant. Op het menu staan diverse lokale specialiteiten, laat je verwennen en geniet.

Het landschap, de pure schoonheid van de streek, de cultuur, de kuuroorden en natuurlijk de gastronomie: de ham van Bayonne, de peper van Espelette en nog veel meer!
Op 4 km afstand in noordelijke richting ligt de prachtige badplaats St-Jean-de-Luz, met zijn karakteristieke vissershaven. Dank zij de verkeersvrije straten kun je rustig door de stad wandelen tot aan het plein Louis XIV, waar de kerk staat waarin deze koning in het huwelijk trad met Marie-Thérèse van Spanje. De kuuroorden van deze plaats zijn de bekendste in het zeer mondaine Franse Baskenland, met zijn typische bouwstijl en zeer authentieke uitstraling. Hier ten zuiden van de zandstranden en pijnboombossen van Les Landes ontmoet de oceaan de uitlopers van de Pyreneeën, met daardoor een aangenaam klimaat, zowel in de winter, voor- en najaar als tijdens de warme en droge zomer. Het is een van de meest geliefde vakantiegebieden in Frankrijk. Aan deze geweldige kuststrook kunnen golfsurfers en wandelaars hun hart ophalen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Suhiberry!


Aanbieders op Suhiberry

VacanceSelect verhuurt op camping Suhiberry stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs