Bekijk grote foto's

Sonnenplateau Gerhardhof

Mooie camping met zwemvijver midden in de natuur
Zwemvijver gevuld met brondwater (2 meter diep)
Groot klim en kinderbos en speeltuin
Wandelen, mountainbiken
Erg mooi en goed onderhouden sanitair
Brood service op de camping
Innsbruck, Seefeld en Telfs

Boek Sonnenplateau Gerhardhof bij:

Camping Sonnenplateau Gerhardhof, Tirol

Tirol is een prachtige locatie voor een topvakantie in Oostenrijk. Wat is het een voorrecht om hier midden in de natuur te verblijven. Camping Gerhardhof ligt 800 meter boven zeeniveau op het Wildermieming plateau. De omgeving is adembenemend, de lucht is gezond en de prachtige zwemvijver is gevuld met helder bronwater. De stad Innsbruck ligt op geweldige stad om te bezoeken.

Een kindvriendelijk en sportief verblijf op camping Gerhardhof
De grote speeltuin, de fijne zwemvijver en dan ook nog eens een leuk kinderbos, het kan niet op op deze gastvrije camping. Tijdens het hoogseizoen is er beperkt animatie. Mocht je trek hebben na een dagje in de buitenlucht dan kun je genieten van een hapje en drankje op het terras van het Gasthof. Het sanitair op deze Tiroler camping is bijzonder goed en modern aangelegd. Er is zelfs voor de honden een hondendouche.

Een parel in Tirol
Tussen de machtige bergen van Tirol ligt het Inntal, waar in de twaalfde eeuw een brug over de Inn werd gebouwd (Inn-Brücke). Dit is de plek waar uiteindelijk Innsbruck is ontstaan. Rondom de huidige hoofdstad van Tirol liggen imposante bergen als de 2641 meter hoge Praxmarerkarspitze. En vanaf de Nordkettenbahn, vanaf het centrum van de stad, ben je in twintig minuten ineens in een hoog berglandschap.
De stand Innsbruck zelf is ook zeker een bezoek waard. Je zult al direct de middeleeuwse sfeer proeven in de Altstad. Vergeet niet het gouden dak van Keizer Maximilian I te bezoeken.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Sonnenplateau Gerhardhof!


Aanbieders op Sonnenplateau Gerhardhof

Suncamp verhuurt op camping Sonnenplateau Gerhardhof bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs