Kleinschalige boerderijcamping
Ruime kampeerplekken
Verhuur van De Waard tenten
Fietsen, wandelen, kanovaren en vissen in de Giessen
Avonturenboerderij Molenwaard met Fien en Teun
Geofort Herwijnen, Baggermuseum Sliedrecht
Rondje Gorinchem, Woudrichem Slot Loevestein
Met de waterbus naar Rotterdam
100 m

Boek camping Slingeland bij:

 STAANPLAATSEN

camping Slingeland, Zuid-Holland

Vakantie in de Alblasserwaard? Een heerlijk verblijf op een kleinschalige boerderijcamping, dat is wat je krijgt op camping Slingeland. Deze boerderijcamping ligt in Zuid-Holland, heeft slechts 25 kampeerplaatsen en er worden compleet ingerichte De Waard tenten verhuurd. De ligging is centraal in de groene natuur, omgeven door een landschap van weilanden en riviertjes. Een fijne plek om met jonge kinderen te verblijven.

Kindvriendelijk, rust en ruimte
De eigenaars van camping Slingeland verzorgen de camping op en top en gastvrijheid staat bij hun voorop. De kinderen kunnen met hun vriendjes spelen in de gezellige speeltuin met trampoline, speelhuis, schommels en een glijbaan. En wat dacht je van de diverse dieren op de camping, er worden regelmatig ponyworkshops georganiseerd. Wat een plezier om even te mogen beleven hoe het is om pony te rijden of in de ponykar mee te rijden. Verder staan er diverse skelters en traptrekkers. En de zomerse avonden worden nog leuker met een fijn kampvuur. Bij minder weer kan er ook binnen gespeeld worden in de recreatieruimte. Hier staat een sjoelbak, een dartbord en een tafeltennistafel.

Het vaarroute netwerk in de Alblasserwaard is ook geschikt voor kano's, deze worden ook op de camping verhuurd (3 stuks). Maak een leuke tocht over de riviertjes die door het hele gebied lopen.

Ontdek de Alblasserwaard
Aan de zuidrand van het Groene Hart liggen de polders Alblasserwaard en Vijfheerenlanden omgeven door de rivieren de Lek, Boven Merwede en de Linge. Hier vind je een echt Hollands landschap met groene weilanden omgeven door sloten, typische dijkdorpen, historische boerderijen en kerken, koeien en fruitboomgaarden. Het hele gebied is voorzien van fiets-, wandel- en vaarroutes, zodat je ter plaatse jouw route kunt aanpassen. Excursie naar een echte kaasmakerij op een moderne boerderij. Genoeg te beleven dus.

Maak eens een leuke fietstocht naar o.a. Kinderdijk, de Biesbosch en vestigingstad Gorinchem, of steek over met een pontje naar Noord-Brabant en bezoek Slot Loevestein tussen Brakel en vestingstad Woudrichem. En misschien kun je dan weer oversteken en nog een stukje door Gelderland fietsen? Kortom fietsend, varend en wandelend kom je al het natuurschoon tegen wat de omgeving biedt. En dan terug op de camping lekker relaxen en je verhalen delen.

Teus en Marijke Dijksman
Slingelandseweg 19
3381 KZ Giessenburg
Tel. 0184-651624 of 06-29370153

Email: info@campingslingeland.nl

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Slingeland!


Aanbieders op Slingeland


 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs