• Beoordeling toevoegen ▷ 7.9
 • Kleine campingS
 • Kleine groene camping
 • Camping aan recreatiemeer Schweriner See
  Stranden van de Oostzee 30 minuten met auto
  Vissteiger
  Bistro met uitzicht op het meer
  Watersport op het meer, kite- en surfschool, kanovaren
  Trailerhelling voor je eigen boot
  Golfbaan op 20 km.
  Schwerin, Wismar, Lübeck
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Seecamping Flessenow?

  camping Seecamping Flessenow, Mecklenburg-Vorpommern

  Viersterrencamping Seecamping Flessenow is een gastvrije camping aan een mooi meer in Mecklenburg Vorpommen, Nood-Duitsland. Een mooie groene camping waar je graag naar toe gaat wanneer je van rust en ruimte houdt. Deze camping ligt midden in de mooie natuur van Mecklenburg Vorpommen aan de Schweriner See. Een mooi recreatiemeer en de camping heeft hier een eigen strandje.

  Vakantie in Duitsland vanaf camping Flessenow
  Geniet volop van een verblijf op deze goed verzorgde camping. Het strandje bij het meer ligt er aantrekkelijk bij, en het water loopt langzaam af wat natuurlijk voor jongere kinderen erg fijn is. Je kunt op het meer, de Schweriner See, diverse leuke watersporten beoefenen, zoals windsurfen, kitesurfen en kanovaren. Verder kunnen vissers hier hun hengel uitgooien. Ook kun je rondom het meer leuke wandel- en fietstochten maken. En er is zelfs een mogelijkheid om te golfen of te paardrijden in de omgeving. Mocht je trek hebben na een dag vol activiteiten dan kun je op het terras bij de bistro even nagenieten met een glaasje fris en een lekkere maaltijd.

  Mecklenburg Vorpommern een goed bewaard geheim dat wij graag delen
  Wat is het hier mooi! De Oostzee met haar mooie stranden ligt slechts 30 kilometer van de camping verwijderd. Witte stranden, ruige kliffen en leuke vissersdorpjes vind je hier volop. En behalve het grootste merengebied vind je in deze regio ook diverse leuke hanzesteden. Het profiel van de stad Schwerin kun je vanaf de camping zien liggen. Deze stad moet je echt bezoeken, want de stad met haar sprookjeskasteel is voor de kleine prinsjes en prinsesjes ook erg leuk. Andere Hanzesteden zoals Wismar, Rostock en Lübeck liggen direct aan de Oostzee. Elk met een heel eigen sfeer, levendige havens en leuke boulevards. Steden waar de tijd heeft stil gestaan. Liever wat actiever bezig? Over de Zoo, het klimbos en andere dingen die je kunt ondernemen vertellen ze op de camping graag meer.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Seecamping Flessenow!


  Aanbieders op Seecamping Flessenow

  Country Camp verhuurt op camping Seecamping Flessenow bungalowtenten.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs