Op 250 meter van het strand
Familiebedrijf
Speeltuin met trampoline
Zeehonden spotten
Échte boerderijcamping
Hier staat rust centraal
Foodtrucks in het hoogseizoen
Bezoek Natuurpark Zwin
250 m

Boek camping Schippers bij:

camping Schippers, Zeeland

Welkom op Camping Schippers! Gestart in de jaren '60 naast de boerderij van Opa Schippers is dit familiebedrijf inmiddels gegroeid tot een bekend gezicht in Nieuwvliet. De camping blijft het echte Zeeuws-Vlaanderen trouw in alles, er wordt dus lokaal ingekocht en de receptie kan je vertellen over de leukste plekjes in de buurt.

Camping Schippers ligt slechts 250 meter van het strand van Nieuwvliet. Hier wappert al jaren de blauwe vlag, het internationale keurmerk voor schone en veilige stranden wereldwijd. Geniet hier van de zon en het water, of maak een mooie wandeling langs de vele strandpaviljoens.

Op de camping
Op deze authentieke Boerderijcamping staat rust centraal, er is dus ook bewust geen animatieteam of horeca op de camping. De faciliteiten zijn verder eenvoudig gehouden, maar is er wel aan alles gedacht. Zo vind je op het park wel een leuke speeltuin met trampoline, en kan je op 5 minuten lopen bij de bakker dagelijks verse broodjes halen. In het hoogseizoen hebben de eigenaren geregeld dat er diverse foodtrucks langskomen voor een pizza, frietje of een ijsje.

Om echt even helemaal tot rust te komen is er géén wifi op het terrein van Camping Schippers. Wél is er een snelle hotspot bij de entree van de camping, voor als de digitale detox even te veel wordt.

In de omgeving van Camping Schippers
Zeeuws-Vlaanderen heeft het Bourgondisch genieten op de kaart gezet, en is natuurlijk dé plek om de meest verse Zeeuwse mosselen te eten. Culinair gezien zal je hier dus niet veel tekort komen. Nieuwvliet en Cadzand doen niet onder voor de rest van Zeeuws-Vlaanderen, vanaf de camping ben je zo in het centrum van deze dorpen.

Als je een dag met de kinderen op pad wil zijn er diverse activiteiten in de buurt; zo kan je met rondvaartboot naar de zandbanken waar de zeehonden liggen te rusten, kan je jezelf een hele dag vermaken op Speelboerderij Pierewiet, of kan je meer leren over struisvogels bij Struisvogelboerderij Monnikenwerve. Voor een dagje shoppen of cultuur ben je zo in Brugge (BE), Damme (BE), Sluis of Middelburg.

Ultieme tip van de Camping: Natuurpark Zwin. Dit natuurgebied staat bekend als "de internationale luchthaven voor vogels".


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Schippers!


Aanbieders op Schippers

Geardropper verhuurt op camping Schippers basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs