Boek camping Sagittaire bij:

camping Sagittaire, Belgisch Limburg

In Belgisch Limburg ligt camping Sagittaire. De ligging aan de rivier de Semois en het uitzicht op het omliggende heuvellandschap maakt dit een toplocatie voor natuurliefhebbers. Verder ligt de mooie Belgische stad Bouillon op korte afstand. Een heerlijk gebied voor lange wandelingen en genoeg te zien en te doen. Op de camping zelf vind je keurig sanitair en een gezellige bistro met terras. Hier kun je terecht voor een frisje of hapje na een dag wandelen .

Kindvriendelijke vakantie in België
Behalve pingpongen en tefeltennissen kunnen de kinderen volop ravotten en spelen op de diverse speeltoestellen. Maar ook buiten de camping is veel te beleven. Wat dacht je van een dagje kanovaren, kajakken of raften. Natuurlijk is het ook leuk om een dierenpark te bezoeken of een van de vele kastelen.

Een van de mooiste steden van België: Bouillon
Bouillon, met het zo kenmerkende kasteel dat boven de stad uitsteekt, is een fijne stad om te bezoeken. Vanaf de hoge torens heb je een fantastische uitzicht over de rivier de Semois. Voor de kinderen is het erg leuk om hier een roofvogelschow bij te wonen. Ook is een bezoek aan de dierentuin een fijn dagje uit. En voor bierliefhebbers is de brouwerij van Bouillon met een groot aantal soorten bier echt een must.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Sagittaire!


Aanbieders op Sagittaire

Vodatent verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten. Geardropper verhuurt hier basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs