Kleine terrassencamping
Uitzicht op Otrameer (3 km.)
Voetbalveld, volleybalzone
Speeltuin
Shuttlebus naar Pettenasco
Wandelen in omgeving
3 km

Boek Royal bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Camping Royal, Piemonte

Camping Royal ligt iets ten noorden van Pettenasco, een zeventiende-eeuws dorpje in de provincie Novara (regio Piëmont). Eigenaar Paolo is vriendelijk en helpt waar nodig. Op deze rustige camping kampeer je op schaduwrijke plekken die veelal zijn gescheiden door struiken of loofboompjes. De relatief hoge ligging (500 meter) van de camping zorgt ervoor dat je op veel plekken een prachtig uitzicht hebt over het Ortameer en de beboste omliggende heuvels.

Even afkoelen in het zwembad en spelen in de speeltuin
Het zwembad op de camping is niet heel groot of diep (slechts 1,20 m), maar wel erg netjes. Een fijne plek om even af te koelen na een dag onderweg te zijn geweest. Bij het zwembad zijn wel enkele regels, zoals geen bommetje of ballen/luchtbedden in het zwembad.

Kinderen kunnen behalve afkoelen in het zwembad ook lekker spelen. Zo is er een speeltuin met enkele speeltoestellen: glijbanen en schommels. Sportief zijn op vakantie kan op de tafeltennistafel, de jeu-de-boulesbaan of het multisportveld. Het animatieteam verzorgt tijdens het hoogseizeon, in de avonden, allerlei eenvoudige maar leuke activiteiten.

Gaan we deze vakantie uit eten?
Op het campingterrein is een campingwinkel met de dagelijks nodige producten. Ook kun je elke ochtend vers brood bestellen. Verder is er een bar op de camping. Op zo’n honderd meter van de camping ligt het charmante restaurant Madonna della Neve. Voor een fijne avond met Italiaanse streekgerechten en een heerlijk wijntje zit je hier zeker goed. Zelf koken? Dan kun je goed terecht in Pettenasco want hier is namelijk een grotere supermarkt gevestigd, die zelfs op zondag geopend is. Op de camping kun je barbecueën op een gemeenschappelijke barbecueplek.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Royal!


Aanbieders op Royal

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Royal stacaravans, chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs