Kleinschalige camping
Ontdek de Borromese eilanden
Nieuw zwembad (2019)
Fietsverhuur op de camping
Direct aan het Lago Maggiore
Zandstrand
Restaurant bij camping
Entertainment in hoogseizoen

Boeken op camping Rose? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Rose, Piemonte

Op zoek naar een kleinschalige camping waar je toch zo het strand oploopt? Met camping Rose heb je dan de jackpot gevonden. Vanaf de camping loop je direct het strand op aan het Lago Maggiore. De camping is kleinschalig van opzet, maar qua mogelijkheden ontbreekt hier niets. Liever niet in het meer zwemmen? In 2018 is hard gebouwd om voor het seizoen 2019 een nieuw zwembad klaar te hebben. Hier heb je zelfs een jacuzzi!

De camping heeft verder een goed restaurant, waar je heerlijke pizza's kan eten. En je kan er beach volleyballen, tafelvoetballen, tafeltennissen en fietsen huren. Vooral dat laatste is ideaal om de omgeving te ontdekken. Er is veel mooie natuur rondom de camping. Zo kan je een tocht rondom het Lago Maggiore maken en de vele authentieke dorpjes ontdekken. Of je kan met de boot richting de Boromese eilandengroep; denk hierbij aan de eilanden Isola Madre, Isola Bella en de vele andere eilanden in het Lago Maggiore.

Een verblijf aan het Lago Maggiore is een feest en nog veel meer
Voor dagtripjes kan je richting Verona, Laveno-Momebello, en vergeet zeker Verbania niet. In Verbania kan je je vergapen aan de prachtige botanische tuinen. En wat dacht je vaan een fijne boottocht naar de mooie Borromese eilanden. Op het grootste eiland Isola Madre staat een groot paleis met prachtige Engelse tuinen. Verwonder je over de impossante natuur.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Rose!


Boeken op Rose

Vacanceselect verhuurt op camping Rose bungalowtenten, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs