Bekijk grote foto's
Familiecamping in de Achterhoek/Veluwe
Buitenbad met apart kinderbad
Speeltuin en in hoogseizoen animatie
Wandelen, fietsen, midgetgolf
Klimbos Ruurlo, Megapret Lievelde
Apenheul, Koningin Julianatoren
Doolhof en kabouterbos in Ruurlo
Diverse Outdooractiviteiten

Boek camping Recreatiepark De Wrange bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping Recreatiepark De Wrange, Gelderland

Op zoek naar een mooie familiecamping in de Achterhoek, Gelderland? In het mooie natuurgebied Koekendaal ligt recreatiepark camping De Wrange. De ligging in dit mooie natuurgebied en aan de rand van de stad Doetichem zorgt ervoor dat dit een veelzijdige camping is. Neem eventueel je fietsen en wandelschoenen mee zodat je de prachtige omgeving kunt ontdekken op de fiets en te voet.

De voorzieningen op deze kindvriendelijke camping zijn ruimschoots aanwezig. Voor de waterratjes is er een verwarmd omheind zwembad met apart kleuterbad. Ook is er voor de jongste bezoekers een speeltuin en midgetgolfbaan en tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam, een dropping-, puzzel- en wandeltochten, kaartavonden, sport- en speltoernooien, zeskampen, barbeque, bingo, spooktochten en nog veel meer. Deze outdooractiviteiten worden door een professioneel recreatieteam verzorgd in samenwerking met de Budgettent reisleid(st)er.

Honger van al die activiteiten? Op de camping vind je een café met restaurant waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd of een snack. Ook worden er in het hoogseizoen gezellig muziek-, karaoke- avonden georganiseerd.

De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland en beslaat het gebied tussen de IJssel in het westen, de Oude IJssel in het zuidwesten, de Duitse grens in het zuiden en oosten en de Overijsselse streken Salland en Twente in het noorden. De Achterhoek, de tuin van Nederland, heeft diverse natuurgebieden zoals de Kruisbergse bossen en de Koekendaal. De diverse charmante dorpjes zoals Gaanderen, Terborg Etten en Ulft zijn beslist een fietstocht waard.

De Budgettenten staan bij de bosrand, op autovrije kampeervelden, zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen. Op korte afstand van deze kampeervelden staat een keurig sanitairgebouw.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiepark De Wrange!


Aanbieders op Recreatiepark De Wrange

Suncamp heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Vodatent verhuurt hier lodgetenten met douche/bad en wc.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs