Bekijk grote foto's
Ontdek Sint Maartenszee
Strand op minder dan 3 km
Binnenzwembad met horeca
Fietsen naar Callantsoog
Wandelen in de Schoorse Duinen
Dagje shoppen in Schagen
Sauna (€, 16+)
2,5 km

Boek Park Campanula bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Park Campanula, Noord-Holland

Op een kleine 3 kilometer afstand van de stranden van Sint Maartenszee vind je Bungalowpark Campanula. Dit relatief kleine bungalowpark biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om van jouw weekje weg een echte vakantie te maken! Met een heerlijk binnenzwembad, met fijn horeca terras, en fietsverhuur op het park kan jouw vakantie niet meer stuk.

Het dorpje Sint Maartenzee staat bekend als een van de mooiste badplaatsen in Noord-Holland, tussen Callantsoog en Schoorl. Met de fiets kan je dus alle kanten op! Ontdek aan de ene kant de eindeloze Schoorlse duinen, of wandel langs het strand van beachclub naar beachclub tot je uitkomt op het geweldige strand van Callantsoog.

Verspreid over het park vind je een aantal speeltuinen, waar de kinderen zich dagenlang kunnen vermaken. Ook is er een saunaruimte (€, 16+) met een Finse sauna en zwembad, een minigolfbaan en twee moderne allweather tennisbanen. Uiteraard heb je op het park in elke bungalow gratis wifi.

Geen zin in verre ritten om de natuur te ontdekken? Binnen 5 minuten sta je midden in Wildrijk. Een mooi klein bos waar een route van zo'n 2 kilometer doorheen loopt, een van de oude overgebleven buitenplaatsen van welgestelde Amsterdamse kooplieden.

Vanaf het park sta je ook zo in het centrum van Schagen, een mooie stad met veel Historie. Hier kan je zeker terecht voor een lekker terrasje of goed restaurant.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Park Campanula!


Aanbieders op Park Campanula

Camping Park Campanula verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs