Bekijk grote foto's
Grote camping, gastvrij en aan stranden
Mooi zwembad met kinderbad
Fijn restaurant
Porto bezoeken (17km.)
300 m

Boek Orbitur Angeiras bij:

 STACARAVANS

Camping Orbitur Angeiras, Porto/Noord Portugal

De Portugese camping Orbitur Angeiras ligt op 8 kilometer van Porto, bij een prachtig strand. De mensen uit Porto gaan hier vaak op feestdagen of in het weekend naar toe. De camping is mooi aangelegd, schaduwrijk en ligt slechts 300 m van de brede zandstranden Langs de camping stroomt de rivier de Onda en in slechts 7 minuten sta je met je blote voeten op het warme strand van Angeiras. Verder is een dagje aan het fijne zwembad ook een goed alternatief.

Fijne Portugese camping bij het strand met goede voorzieningen
De camping, gelegen in een natuurlijke omgeving met veel grote bomen, heeft zeer goed uitgeruste accommodaties, een kleine supermarkt, restaurant en bar –beide met open haard–, en een prachtig terras met uitzicht op het zwembad met apart kinderbad. Het leuke restaurant is ook geliefd bij de inwoners van Angeiris, dus dat is een goed teken. Mocht je zelf willen koken dan is dit zeker geen probleem. Je kunt de boodschappen doen in de kleine supermarkt op de camping.

Sportieve gasten op Angeiras kunnen een balletje slaan op de tennisbaan en de kinderen zijn van harte welkom bij de miniclub en vinden hun vriendjes dan weer in de speeltuin. Je kunt verder elke dag vanaf de camping met de bus naar Porto.

Vergeet niet om een bezoek aan Porto op je agenda te zetten
Geadviseerd wordt een uitstapje naar Porto te maken en met name het Beurspaleis, de Stichting Serralves en de historische wijk Ribeira, en de rivier de Duero, met zijn eethuisjes met streekgerechten, te bezoeken. Ook kun je de wijnkelders van de portwijnen bezoeken, inclusief proeverij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Orbitur Angeiras!


Aanbieders op Orbitur Angeiras

Eurocamp verhuurt op camping Orbitur Angeiras stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs