Orbitur Angeiras

7.3
Groot
300 m
Grote camping, gastvrij en aan stranden
Mooizwemba met kinderbad
Fijn restaurant
Porto bezoeken (17km.)

Boeken op camping Orbitur Angeiras? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Orbitur Angeiras

Over camping Orbitur Angeiras, Porto/Noord Portugal

De camping van Angeiras ligt op 8 kilometer van Porto, aan een prachtig strand in het noorden van Portugal waar een kleine gemeenschap leeft die van de visvangst leeft. De mensen uit Porto gaan hier vaak op feestdagen of in het weekend naar toe. De camping is mooi aangelegd, schaduwrijk en ligt slechts 300 m. van de brede zandstranden

De camping, gelegen in een natuurlijke omgeving met veel grote bomen, heeft zeer goed uitgeruste accommodaties, een kleine supermarkt, restaurant en bar –beide met open haard–, en een prachtig terras met uitzicht op het zwembad met apart kinderbad. Het leuke restaurant is ook geliefd bij de inwoners van Angeiris, dus dat wordt genieten. Mocht je zelf willen koken dan is dit zeker geen probleem. Je kunt de boodschappen doen in de kleine supermarkt op de camping. Je kunt elke dag vanaf de camping met de bus naar Porto.

Geadviseerd wordt een uitstapje naar Porto te maken en met name het Beurspaleis, de Stichting Serralves en de historische wijk Ribeira, aan de rivier de Duero, met zijn eethuisjes met streekgerechten te bezoeken. Ook kunt u de wijnkelders van de portwijnen bezoeken, inclusief proeverij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Orbitur Angeiras!


Boeken op Orbitur Angeiras

Canvas Holidays verhuurt op camping Orbitur Angeiras stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs