• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • 95 kampeerplaatsenXS
 • Kleinschalig vakantiepark
  Watersport, diepzeeduiken Oosterschelde
  Fietsen, wandelen
  Goes, Yerseke en Domburg bezoeken
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Oosterschelde Water Resort?

   CHALET/HUISJE/APPT

  camping Oosterschelde Water Resort, Zeeland

  Water Resort Oosterschelde betekent rust, ruimte en genieten op een geweldige locatie aan de Oosterschelde. Het bescheiden resort is zo ingericht dat rust en ruimte centraal staan. Elke kavel en woning hebben hun unieke eigenschappen met uitzicht op de fraaie waterpartij, bosrijke omgeving of het uitgestrekte polderlandschap.

  Wat Water Resort Oosterschelde bijzonder maakt, is dat het park wordt aangelegd met volgroeide beplanting. Het park ligt bij Wemeldinge aan de Oosterschelde. Wemeldinge is populair bij veel recreanten. De meeste komen om het Oosterscheldegebied te bewonderen, waaronder heel wat duikers. Ook is de omgeving van Wemeldinge bekend om de fietsroutes door de fruitboomgaarden en langs de Oosterschelde.

  Het pittoreske dorpje ligt aan een kant midden tussen de boomgaarden en polders en aan de andere kant aan het kabbelende water van de Oosterschelde. Het dorp kent veel rust en ruimte en is een ideale locatie om Zeeland te ontdekken. Het dorp is bekend om zijn jachthaven, molens en strandje. In het dorp zijn alle voorzieningen aanwezig.  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Oosterschelde Water Resort!


  Aanbieders op Oosterschelde Water Resort


   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs