Belgische Ardennen
Lange wandelingen door de Wolfsbusch
Verwarmd zwembad
Bezoek Malmedy en Sankt Vith
Survivallen
Fietsen over de Vennbahn
Animatie in het hoogeseizoen
Vlakbij Spa Francorchamps

Boek Oos Heem bij:

 SAFARITENTEN

Camping Oos Heem, Ardennen

Camping Oos Heem in Deidenberg is een kleine overzichtelijke camping in het Duits-sprekende gedeelte van België. Je vindt er een verwarmd zwembad met afzonderlijk kleuterbad en een ligweide. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Vervelen is hier geen optie, relaxen wel
Op de camping is van alles te doen voor het hele gezin. Er is een dierenweide waar kinderen de kippen mogen voeren, de geitjes kunnen aaien en op de pony kunnen rijden. Ook mogen ze helpen bij het verzorgen van de dieren. Aan de rand van de camping ligt een semi-overdekt en verwarmd zwembad.

Maar ook op het droge kun je van alles beleven. Vooral in het hoogseizoen is het er gezellig. Dan biedt een uitgebreid animatieprogramma plezier voor jong en oud (van kinderen en tieners tot volwassenen). Overdag is er bijvoorbeeld een knutselclub, schminkworkshop of kindertheater. Je kunt ook meedoen aan een mountainbiketocht of een dansfestijn. Bijna iedere avond is er wel iets te doen, van bingo tot disco. En ben je op zoek naar wat spanning? Iedere week is er een spannende dropping en een groot kampvuur.

Deze kleine familiecamping doet zijn naam eer aan: het is er huiselijk en gezellig. Er is zelfs een gemeenschappelijke woonkamer waar je na een dagje uit lekker kunt neerploffen op de bank. Oos Heem ligt midden in de natuur; in de omgeving van de camping kun je eindeloos wandelen en fietsen.

Genoeg te doen en te zien in de Belgische Ardennen
De schitterende natuurlijke omgeving is ideaal om te fietsen of te wandelen, met uiteraard het natuurpark de Hoge Venen als toppunt. Voor de fietsers ligt een mooie rit voor de hele familie vlakbij; een van de bekendste fietspaden van België, de Vennbahn, met maximale stijgingspercentages van 3%. Voor de aktievelingen zijn er uiteraard nog veel uitdagender fiets- en mountainbikeritten, en er is een ruim aanbod van raften, kanoën en quad rijden. Verder ligt het auocircuit van Spa Francorchamps in de buurt.

Je vindt de camping tussen de dorpjes Born en Montenau, in de driehoek Malmedy, Büllingen en St. Vith.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Oos Heem!


Aanbieders op Oos Heem

Vodatent verhuurt op camping Oos Heem safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs