Largo Noordzee Résidence Dishoek

 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.5
 • 6 kampeerplaatsenXS
 • Aan het strand
 • Vakantiepark met vakantiehuizen aan zee
  Restaurant
  Zwembadcomplex in Domburg
  Bezoek Middelburg, Vlissingen, Veere
  Een luxe vakantiepark aan zee
  Luxe en comfort
  Strand op 300 meter
  Luxe vakantiehuizen
  aan zee

  Benieuwd naar de prijzen op Largo Noordzee Résidence Dishoek?

   CHALET/HUISJE/APPT

  Largo Noordzee Résidence Dishoek, Zeeland

  Voor een onbezorgde vakantie aan het Noordzeestrand kies je voor Noordzee Résidence Dishoek. Een fijn nieuw park direct onder aan de duinen van Koudekerke. Droom je van een luxe, onbezorgde vakantie aan de Zeeuwse kust? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je logeert hier in een van de comfortabel en smaakvol ingerichte vakantiewoningen of een van de appartementen. Je bent te voet heel snel bij het heerlijk brede zandstrand. Het hele jaar door is dit een ideale bestemming voor een vakantie aan zee. Geniet van de ondergaande zon, de frisse wind en de gezellige badplaatsen.

  Gelegen midden in een bos- en duinlandschap, direct bij de stranden
  Alle voorzieningen op het resort liggen in het gebouw dat centraal op het park staat. Hier bevinden zich onder andere de receptie, een lounge, een restaurant, een ijssalon, fish & chips en een shop. Daarnaast kun je als gast van Noordzee Résidence Dishoek gebruik maken van de voorzieningen van Camping Dishoek, waaronder de gratis sport en animatie activiteiten (hoogseizoen). Ook heeft men gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs De Parel in Domburg.

  Volop genieten van een strandvakantie op het einland Walcheren in Zeeland
  In de directe omgeving van Noordzee Résidence Dishoek zijn prachtige wandel- en fietsroutes door het fantastische duinlandschap.Verder is een verblijf aan een van de prachtigste stranden van Nederland een pré. En wat dacht je van een bezoek aan steden als Middelburg, Veere en Vlissingen. Voor de kinderen is een bezoek aan het Arsenaal in Vlissingen of het Klimbos Westerschouwen zeker een tip. Vakantie aan zee wordt een feest vanaf dit fijne vakantiepark.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Largo Noordzee Résidence Dishoek!


  Aanbieders op Largo Noordzee Résidence Dishoek

  Roompot Vakanties verhuurt op Largo Noordzee Résidence Dishoek chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs