Na Stare Papirne

25 pl.
direct
Kleine camping in bos aan rivier
In rivier een kampeereiland
Rust, ruimte, cultuur en natuur
Gastvrije Nederlandse eigenaren
Huurtenten, appartementen, vakantiebungalow
Vissen, zwemmen, varen in rivier

Boeken op camping Na Stare Papirne? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Na Stare Papirne, Zuid-Bohemen

Ben je op zoek naar rust, natuur en ruimte? Dan ben je aan het juiste adres op camping Na Staré Papírne, gelegen in Tsjechië, Zuid Bohemen, vlakbij Tábor.
Harry en Hetty Leijstra, de Nederlandse eigenaren, heten je van harte welkom. De naam van de camping verwijst naar de oude papierfabriek die ooit op de plek van de camping zou hebben gestaan. Op een unieke locatie in Zuid Bohemen biedt deze camping rust en ruimte.

De camping ligt aan een kant in het bos grenzend aan het beschermd natuurgebied Kukle. Aan de andere kant ligt de camping aan de rivier de Luznice met een eigen kampeereiland. In de rivier de Lužnice kun je zwemmen en varen. Ook is het mogelijk om vanaf de camping fiets- en wandeltochten te maken.

De camping is bijna 3 ha groot en gelegen in een bos, grenzend aan de rivier de Lužnice al waar een deel van de camping als een eiland in het water ligt. Je kunt overnachten in een van de verhuuraccommodaties of in je eigen tent, caravan of camper.

Op Na Staré Papírne vind je in de verhuur:
- 4 Bungalows/appartementen voor 1-5 personen
- 1 Bungalow voor 1-6 personen
- 3 Ingerichte verhuurtenten voor 1-6 personen
- 12 Trekkershutten (Type “1?) voor 1-4 personen
- 3 Trekkershutten (Type “bunky”) voor 1-2 personen


's Morgens wakker worden omringd door water en bos kun je genieten van de verse broodjes van de camping. Wil je zelf voor het eten zorgen, dan kan er naar hartelust gevist worden in de Luznice. Wil je geen drukte, dan kun je ook terecht in de gemoedelijke kantine waar ontbijt, lunch en een warme hap geserveerd worden. Ook vind je hier ijs en snacks. Gezellig zitten kun je op het open of overdekte terras.

Zuid-Bohemen is een zeldzaam mooi en waterrijk gebied gelegen tussen Praag en de Oostenrijkse grens. Niet voor niets is dit een van de populairste vakantieoorden van de Tsjechen zelf. Met haar veelzijdige natuur en culturele mogelijkheden is Zuid-Bohemen voor iedereen een ideale vakantiebestemming.

Harry en Hetty Leijstra

Camping Na Staré Papírne
Dobronice 51
391 65 Dobronice u Bechyne
Tsjechië

Telefoon: 00420 381 210 761
Mobiel: 00420 607 153 840
Email: info@nastarepapirne.com

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Na Stare Papirne!


Boeken op Na Stare Papirne


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs