Nederlandse Boswachter Rob
Diverse activiteiten in het hoogseizoen
Speeltoestellen en speelzolder
Verwarmd buitenzwembad (hoogseizoen)
Ontdek de Limousin
Vissen in het meer
Bezoek Auzances en Montluçon
Geocaching vanaf de camping

Boek Moulin des Jarasses bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Moulin des Jarasses, Limousin

Midden in de Limousin in midden Frankrijk vind je Camping Moulin des Jarasses. De Nederlandse eigenaren van deze prachtige kleine camping zijn alweer zo'n 10 jaar geleden geëmigreerd om in dit mooie stukje Frankrijk hun droom na te jagen. En jullie kunnen op Moulin des Jarasses een stukje van hun droom mee beleven. Regelmatig wordt er een Table d'hôte georganiseerd en kan je lekker aanschuiven met de andere gasten.

De omgeving van de camping kenmerkt zich door uitgestrekte bosgebieden, ruige natuur en authentieke dorpjes. Hier kan je uren wandelend of fietsend in verdwalen, en de mooiste plekjes ontdekken. Wil je iets meer over de natuur rond de camping weten? Boswachter Rob neemt jou en de kinderen graag mee op avontuur en kan je alles vertellen over de natuur, en dieren, die je onderweg tegenkomt.

Faciliteiten
Maar bij Boswachter Rob houdt het entertainment op deze camping nog niet op. Uiteraard is er een lekker verwarmd zwembad waar je in het hoogseizoen in kan plonzen, zijn er diverse speeltoestellen en een mooie speelzolder. Maar er worden ook diverse activiteiten georganiseerd op de camping, en hier mag je zelf over meebeslissen! Zo zijn er al karaokeavonden, spooktochten en buikschuifbaan wedstrijden gehouden.

Verder vind je naast het zwembad ook een peuterbad, is er een tafeltennistafel, een trampoline, een jeu de boulebaan en een tafelvoetbal tafel. Genoeg te doen dus met zijn allen!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Moulin des Jarasses!


Aanbieders op Moulin des Jarasses

Vodatent verhuurt op camping Moulin des Jarasses lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs