Kleinschalig vakantiepark hart v.d. Bourgogne
Mooie vakantiehuizen
Hoogseizoen safaritenten met houten terras
Rustzoekers, gezinnen met jonge kinderen
Vissen, paardrijden, kanoën
Wandelen, mountainbiken
Hoogseizon groot opzetzwembad
2x per week maaltijden

Boeken op camping Morvan Rustique? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Morvan Rustique

Over camping Morvan Rustique, Bourgogne (Bourgondië)

Camping Morvan Rustique ligt op het 5 hectare groot terrein net buiten St. Prix in in het groene hart van de Bourgogne, ten zuiden van het natuurpark "du Morvan".
Morvan Rustique richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen en daar leent het veilige terrein zich prima voor.

Glampingcamping
Een weekje vakantie op een bijzondere vakantieplek in het midden van Frankrijk? Morvan Rustique is een unieke plek voor gezinnen met kleine kindjes. Het is kleinschalig, kindvriendelijk en vrij gelegen middenin de natuur van het grote regionale natuurpark ‘du Morvan’, in hartje Bourgogne. Er zijn talloze mooie routes en paden te vinden. Rustzoekers, wandelaars, mountainbikers, ruiters en vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen!

De dieren zijn een belangrijk en boeiend onderdeel van Morvan Rustique. Er is een kinderboerderij met kleine boerderijdieren als konijnen, hoenders, kippen eenden en zwijntjes, drie lieve katten en een aantal paarden en ezels die het geweldig vinden om geborsteld te worden. De kinderen kunnen eens per week met Arjen en Nancy een ritje maken op één van de paarden en daarna met Arjen een rondje op de oude tractor tussen de huizen door. Ouder dan 12 en een ervaren ruiter, er bestaat geen mooiere plek voor een buitenrit met Nancy, op één van de brave tinkers door de ongerepte natuur.

Stijlvol kamperen in de Morvan
Bij Morvan Rustique kun je het hele jaar terecht in de 7 stijlvolle vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 8 personen en van 23 mei tot 19 september is het ook mogelijk om luxe lodgetenten (safaritenten) met keuken (zonder sanitair) te huren met mooi uitzicht op de weides en de bosrand.

Waar vind je Morvan Rustique
Morvan Rustique is gelegen in het uiterste zuiden van “Parc Regional Naturel du Morvan” in het hart van de Bourgogne, een prachtig natuurpark met ongelimiteerde wandelmogelijkheden.

Dit mooie plekje is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, wandelaars, mountainbikers en gezinnen met jonge kinderen die willen genieten van de rust en de prachtige natuur. Door de ongedwongen sfeer kun je optimaal ontspannen op het vrij gelegen terrein van 5 hectaren aan de bosrand met directe toegang tot prachtige wandelpaden en uitzicht op de heuvels en Saint Prix.

Kindvriendelijke voorzieningen
De kinderen vermaken zich heerlijk met de speeltoestellen, op de glijbanen of in het speelhuisje en tijdens de zomermaanden juli en augustus is er ter verkoeling een groot opzetzwembad. Ze maken kennis met alle beesten in de kinderboerderij zoals de hangbuikzwijntjes "Peppie&Kokkie", de konijnen, eenden en kippen of borstelen de lieve pony's Puck&Polly, knuffelen de ezel Junon&Judith of de Tinkers. Op hete dagen vinden ze het prachtig om in de beekjes dammetjes te bouwen of om een dagje te zwemmen in één van de prachtige heldere meren van de Morvan. Maandag t/m vrijdag is er broodjesservice en op dinsdag en donderdag is er de mogelijkheid om een ovenschotel te bestellen.

Contact:
Meer informatie kunt u vinden op de website van Morvan Rustique:

Arjen & Nancy Blok
Morvan Rustique
La Boulas 71990
St.Prix en Morvan
Frankrijk
info@morvanrustique.com
Telefoon: 0033 385829618

Parc Naturel Regional du Morvan is een groot natuurpark dat zich kenmerkt door een heuvelachtig landschap, bronnen en beekjes, eiken-, beuken-, en douglasbossen, heggetjes en weides met charolaiskoeien en fantastische vergezichten. De ongerepte natuur en de rust zijn overweldigend met talrijke wandel-, en ruiterpaden en mountainbikeroutes. Op hemelsbreed 2 kilometer afstand van Morvan Rustique bevindt zich Frankrijks grootste archeologische site "Bibracte" met een prachtig museum en een enorm wandelgebied op de Mont Beuvray dat de status heeft van "Grand site de France".

De Nederlandse eigenaren heten hun gasten van Harte Welkom op Morvan Rustique.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Morvan Rustique!


Boeken op Morvan Rustique


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs