Molecaten Park De Noordduinen

7.9
Middel
300 m
Gezins vakantiepark aan zee
Duinhuisjes en stacaravans huren in Zuid Holland
Zwembad binnen en buiten
Veel activiteiten
Bloembolvelden in het voorjaar
Bezoek steden als Delft, Leiden, Haarlem
Fietsen en bolderkarren te huur
Schoolvakanties animatie jonge kinderen

Boeken op camping Molecaten Park De Noordduinen? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Molecaten Park De Noordduinen

Over camping Molecaten Park De Noordduinen, Zuid-Holland

Gezellige familiecamping in de duinen van Katwijk, slechts 300 meter van het strand! Op Molecaten Park De Noordduinen heeft het hele gezin een fantastische vakantie. De speeltuin zal zeker door de kleintjes snel ontdekt worden. Ook voor de oudere kinderen is er meer dan genoeg te beleven. Het openbare sportveld bij de ingang en het skatepark naast de stranduitgang zijn dé plekken voor jongeren. Je logeert hier in fijne ingerichte stacaravans of misschien zelfs in een Duinhuisje.

Lekker spelen en spetteren
Het zwembad is dagelijks geopend voor een frisse duik. Het enthousiaste recreatieteam maakt het in de schoolvakanties extra gezellig. Spelletjes, wandeltochten, sportwedstrijden, kindertheater...De camping heeft ook een heerlijk binnenzwembad; vanaf het diepe deel zwem je zo naar het buitengedeelte. Er is ook een peuterbad in Romeinse sfeer, met o.a. een Romeins zeilschip en glijbanen uit een fort.

In het hoogseizoen organiseert een professioneel animatieteam allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand… het kan er allemaal! En wat dacht je van een duik in zee?

Zuid-Holland heeft veel te bieden
Strandliefhebbers, natuur-en cultuurliefhebbers iedereen heeft het naar zijn zin in de Duin- & Bollenstreek bij Katwijk aan Zee! In deze regio wissel je een dagje relaxen op het strand misschien af met een wandeling door het mooie duingebied Coepelduin of een bezoek aan Nederlands mooiste historische steden als Leiden, Haarlem en Delft. Boek ook eens een huisje in het voorjaar. In het voorjaar is dit gebied een deken van kleur. De bloembolvelden zijn in de lente zekereen topattractie om te bezoeken.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Molecaten Park De Noordduinen!


Boeken op Molecaten Park De Noordduinen

Molecaten verhuurt op camping Molecaten Park De Noordduinen chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs