Luxe boerencamping
Zeer kindvriendelijk
Table d Hôte 3 x per week
Veel leef- en speelruimte
Overzichtelijk zwembad
Gorges de Aveyron op 30 min.
Veel privacy voor alle gasten
Trampoline, speelveld, kampvuren

Boeken op camping Mas Du Midi? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Mas Du Midi, Midi-Pyrénées

Camping Mas du Midi is dé plek voor wandelaars, rustzoekers, sportievelingen en levensgenieters. Mas de Midi ligt in de Tarn et Garonne een sfeervol en authentieke Franse regio in het Zuid-Westen grenzend aan de Lot, de Tarn en Aveyron.

Het is even zoeken want Mas de Midi ligt verscholen langs slingerweggetjes midden in de natuur maar bij aankomst bij aankomst denk je wel meteen; zo de vakantie is begonnen. Wat mij onmiddellijk opviel is de charme en rust. Het oude woonhuis is volledig gerestaureerd en “en piere” gebouwd en het 3 HA grote kampeerterrein is ruim en speels opgezet met veel aandacht voor de eigen privacy en die van een ander. Het grote zwembad, en de gezamenlijk maaltijden (Table d;Hote, 3 x per week) zorgen voor sfeer en gezelligheid.

Het terrein van 3 hectare is verdeeld in verschillende zeer ruime plekken afgescheiden door bosschages (coulisselandschap) zodat iedereen van zijn privacy en rust kan genieten. Bij het centraal gelegen woonhuis liggen een gemeenschappelijk te gebruiken patio en een eet- en speelkamer. Op het voorterrein staan speeltoestellen voor de kinderen en is een vuurplaats gecreëerd.

Kinderen kunnen hier in alle rust en met heel veel ruimte lekker kind zijn. Er is een zwembad, een trampoline en een speelveld maar eigenlijk is de hele camping camping 1 grote speeltuin waar ze verstoppertje kunnen spelen en hutten bouwen. Een s’ avonds mag er een kampvuur gemaakt worden.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Mas Du Midi!


Boeken op Mas Du Midi

Greencamp verhuurt op camping Mas Du Midi safaritenten (Safaritent XL).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs