Italiaanse familiecamping
Geliefd bij Nederlanders
Terassencamping
Ongerepte natuur tussen de Toscaanse heuvels
Zwembad en restaurant
45 min. rijden naar de zee
Safaritenten huren Toscane
MTB-routes

Boeken op camping Lucherino? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Lucherino, Toscane en Elba

Camping Lucherino is een kleine oase van rust in de ongerepte natuur tussen de Toscaanse heuvels. Met een zeventigtal kampeerplaatsen van diverse afmetingen is de camping gelegen op een kleine heuvel met een prachtig panorama op de vlakte van de Maremma. Deze sfeervolle Italiaanse familiecamping heeft veel Nederlandse gasten!. Het is een kleine camping met 73 plekken verdeeld over zo'n 3 HA en een zwembad. Gratis internet toegang (WiFi).

De camping is grotendeels aangelegd in terrassen die zorgen voor een uniek uitzicht en ze zijn voorzien van voldoende schaduw dank zij de talrijke eiken en de eeuwenoude kastanjebomen.

Op de camping zelf is er een bar, een pizzeria en een restaurant dat in elk seizoen een groot aanbod traditionele plaatselijke gerechten aanbiedt.

Camping Lucherino bevindt zich in de directe omgeving van het middeleeuwse dorpje Monticello Amiata (735 m boven de zeespiegel), behorende tot de gemeente Cinigiano, op slechts 30 km van Montalcino, 70 km van Siena en 50 km van Grosseto, in een heuvelachtig gebied dat bijzonder interessant is omwille van de ongerepte natuur, waar de bewoners er zijn in geslaagd om zich te ontwikkelen in onze moderne wereld zonder het evenwicht tussen mens en milieu te verstoren.

Greencamp gaat op camping Lucherino zowel luxe tunneltenten als safaritenten verhuren. --
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lucherino!


Boeken op Lucherino

Greencamp verhuurt op camping Lucherino bungalowtenten (Luxe tunneltenten (2 volw. en 3 kinderen )), safaritenten (Luxe Safaritenten (5 slaapplaatsen)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs