Bekijk grote foto's
Kleine ecocamping Boven-Sûre
Logeren in een ingerichte belltent
Snackbar en klein winkeltje op de camping
800 meter van stuwmer
800 m

Boek camping Liefrange bij:

camping Liefrange, Luxemburg

Op korte afstand (800 m) van het Stuwmeer in het natuurgebied Boven-Sûre in de Luxemburgse Ardennen ligt Ecocamping Liefrange. Een geweldige kleinschalige vakantieplek op korte afstand van Nederland. Rust, ruimte en volop natuur. Een fijne plek om te wandelen, sportief te fietsen en ben jij graag aan of op het water, het stuwmeer ligt op korte afstand van deze groene camping. Op de camping is een klein campingwinkeltje, broodjesservice en een snackbar met terrasje. Je logeert centraal in de toeristische regio Eislek een populaire plek voor rustzoekers en outdoor-liefhebbers. Stand-Up paddle, mountainbiken, zwemmen, wandelen en vissen het kan hier allemaal.

Logeren in een ingerichte Belltent dat is basic en betaalbaar glampen in Luxemburg
Dit is zorgeloos vakantie vieren, stop je koffer vol met kleding, beddengoed en handoeken. De tenten zijn goed uitgerust, kamperen in een knusse leuke tent die instapklaar is in een prachtige omgeving.

Wandelpaden, uitkijkpunten en een stuwmeer
Het grote erg schone stuwmeer (380 hectare) van de Boven-Sûre ligt op slechts 800 meter van deze camping en is een echt fantastische plek voor de watersportliefhebber. Aan het stuwmeer liggen verspreid enkele stranden (gras) waar je heerlijk kunt afkoelen. Of huur een kano of Sup-board en ga het water op. Vanaf jouw vakantielocatie fiets je ook naar het middeleeuwse dorpje Esch-Sur-Sûre dat aan de voet ligt van een mooie kasteelruïne. Vanaf hier fiets je langs de Sûre naar Heiderscheidergrund en onderweg moet je zeker even stoppen voor een hapje en drankje want de speciale biertjes, kazen en heerlijke ham moet je zeker proeven.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Liefrange!


Aanbieders op Liefrange

Geardropper verhuurt op camping Liefrange basic glamping.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs