Ruim opgezette kindvriendelijke familiecamping
Glamping, stijlvol kamperen in de Dordogne
Zwembad met kleuterbad en ligweide
Zwemmeer, ligwei, vlonder
Hoogseizoen Nederlandse animatie
Kastelen, grotten, oude steden, rivieren, markten
Safaritent huren Dordogne

Boeken op camping Lestaubière? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Lestaubière, Dordogne

Camping Lestaubière is een echte gezinscamping, onder Nederlandse leiding, en gelegen in het centrum van de Dordogne in een prachtige rustige omgeving tussen Périgueux en Bergerac. De camping heeft een terrein van 23 hectare. Op een parkachtig deel van 9 hectare bevinden zich de kampeerplaatsen, allemaal minimaal 160m². De camping ligt op de gehele zuidkant van een heuvel met een prachtig uitzicht op de omgeving. Op het terras, onder de platanen, kijk je uit op de vallei, een château, het meertje, het zwembad en de speeltuin.

Kindvriendelijke glampingcamping in de Dordogne
Door de ruime opzet van het terrein is er een goed overzicht voor de ouders op de kinderen. De camping heeft een zwembad en peuterbad met ligweide, een zwemmeertje, kinderstrandje. Midden in het meertje ligt een vlonder waar de kinderen op kunnen zonnen of vanaf kunnen springen. Er is een voetbalveld, een beach-volleyballveld, 2 jeu de boules banen, tafeltennistafels, snooker biljart, een kleine speelhal. En natuurlijk is er nog het meertje waar gevist kan worden en waar af en toe viswedstrijden gehouden worden. Verder wordt er in het hoogseizoen een leuk kindvriendelijk programma aangeboden door een Nederlands animatieteam.

Voor de oudere jeugd is er een verzamelplaats waar ze ’s avonds ongestoord bij elkaar kunnen zijn. Daar kan ook (onder begeleiding) een kampvuur worden gemaakt.

De Dordogne ontdekken
In het dorp, op 500m afstand, ligt een tennisbaan. In de nabije omgeving zijn er 6 prachtige golfbanen, en een driving range-/instructiebaan in Bergerac.
Wekelijks wordt een bezoek aan de kartbaan, paintballterrein en aan een wijnchâteau georganiseerd. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en volwassenen, verzorgd door ons Lestaubiere-team, bestaande uit 10 nederlandse studenten.

Camping Lestaubière ligt tussen de historische steden Bergerac en Perigueux, allebei zeer de moeite waard voor een dagtochtje.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lestaubière!


Boeken op Lestaubière

Op Camping Lestaubière worden de volgende accommodaties verhuurd:
Greencamp verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten (kampeertent (tunneltent) max. 5 personen). Greencamp en Villatent verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!