• Beoordeling toevoegen ▷ 9.0
 • 99 kampeerplaatsenXS
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Kleine groene camping
  Ruime kampeerplaatsen
  Zwembad
  Wandelroute vanaf camping

  Benieuwd naar de prijzen op camping Les Aurandeix?

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Les Aurandeix

  camping Les Aurandeix, Auvergne

  Op een hoogte van 850 meter vind je de rustige camping Les Aurandeix. Deze ligt in de Auvergne, aan de voet van het massif van Sancy.
  Vanaf de hoger gelegen kampeerplaatsen loop je naar beneden naar het buitenzwembad (169 m2) met een ligweide en een verwarmd peuterbad (16 m2). Daarnaast vind je de speeltuin. Op bestelling is vers brood verkrijgbaar en de kampwinkel biedt een beperkt assortiment.

  Volop vulkanen
  Het is prachtig wandelen door het Massif van Sancy en de kloven van Avèze. Het Parc Naturel Régional des Volcans d’Auvergne is een heuvelachtige streek met tachtig verschillende oude vulkanen en prachtige vergezichten, Romaanse dorpjes en kastelen.
  De camping is een goede uitvalsbasis om de schitterende landschappen, de watervallen, meren, bossen en kastelen te verkennen. Een centrum voor paragliding/klettersteig/canyoing vind je op 26 killometer van de camping. Het klimbos ligt iets dichterbij. Voor een gigantische tokkelbaan dien je 32 kilometer te rijden. In Bourboule (13 km) vind je op een thermaal bad. In het nabijgelegen Tauves is op donderdagochtend markt, waar onder meer streekproducten worden verkocht.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Les Aurandeix!


  Aanbieders op Les Aurandeix

  ACSI/EuroCampings verhuurt op camping Les Aurandeix stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs