Bekijk grote foto's
Een groen park midden in Châtelaillon-Plage
2 verwarmde zwembaden met tropische beplanting
Miniclub met mascotte Jack. Piratenluchtkasteel
Op 300 m van een 3 km lang zandstrand
300 m

Boek Le Village Corsaire des 2 Plages bij:

Camping Le Village Corsaire des 2 Plages, Poitou-Charentes

Op nog geen 300 meter van het strand van Châtelaillon-Plage, ten zuiden van La Rochelle aan de Atlantische kust, vind je gezinscamping Le Village Corsaire des Deux Plages. Voor alle kleine piraatjes wordt dit een topvakantie. Het vakantiethema op deze camping is namelijk piraten. Je vindt bij het zwembad een heus zeeroversschip. Rondom dit smaakvol aangeklede zwembad zijn fijne ligbedden. Voor de jonge kinderen is er ook een peuterbad. Het strand is te bereiken door een spoorlijntje over te steken. Het is nooit saai op dit strand, door eb/vloed verschil veel te spelen en te ondekken.

Een middelgrote camping met leuk zwemparadijs
Wordt het een dag aan het strand of toch maar liever het zwembad? Lekker spelen en spetteren of baantjes zwemmen. Ook kun je in het hoogseizoen de aquagymlessen volgen en daarna lekker relaxen op een van de ligstoelen aan het zwembad. Ben je graag actief tijdens je vakantie dan kun je een potje voetballen of handballen op het multisportterrein. En heb je dan zin in een hapje of drankje dan kun je dat ook op de camping nuttigen.

De eilanden, de stranden en nog meer schatten van de Charente-Maritime
In de omgeving vindt je het levendige Châtelaillon, met winkels, terrasjes, restaurants, een discotheek, een casino en een pittorekse vissershaven. Uitstapjes? De camping ligt precies tussen de toeristische trekpleisters van deze regio: de eilanden Ile d'Oléron en Ile de Ré, de badplaats La Rochelle en het beroemde fort midden in de zee: Fort Boyard! Een mooie camping dus voor een zonnige strandvakantie maar waar ook veel te doen en te zien is.

Opmerking: Aan de ene zijde van de camping waar de kampeerplaatsen zijn, loopt een vrij drukke verkeersweg en aan de kant van het strand passeert een spoorlijn. Er is echter alleen plaatselijk treinverkeer. ’s Nachts tussen 24.00 uur en 06.00 uur is er vrijwel geen treinverkeer.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Le Village Corsaire des 2 Plages!


Aanbieders op Le Village Corsaire des 2 Plages

Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Homair Vacances.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs