In het hart van het Catalaanse land
Direct aan het strand
3 km van Argelès sur Mer
Speeltuin

Boeken op camping Le Roussillonnais? Kies hier verblijf en organisatie:

Aanbiedingen en specials op camping Le Roussillonnais:

Over camping Le Roussillonnais, Languedoc-Roussillon

Aan de rand van Argelès-sur-Mer ligt camping Le Roussillonnais. Een fijne driesterrencamping aan de Middellandse zee. De camping is 11 hectare groot en grotendeels schaduwrijk. De directe toegang tot het strand is natuurlijk een groot pluspunt.

Deze middelgrote camping heeft goede voorzieningen zoals een restaurant met bar en voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt. Ook kun je gebruik maken van de gratis WIFI voorzieningen. In de avonduren worden leuke activiteiten georganiseerd. Verder kunnen de kinderen hun vriendjes treffen in de speeltuinen en bij het multisportterrein.

In en rond Argelès is er heel veel te doen. Maak een boottochtje over de Middellandse Zee, met een bezoek aan Collioure; het schilderachtige oude havenstadje waar de Pyreneeën de zee aanraken. Barcelona is ook een trekpleister, met zijn schitterende bouwwerken, straatartiesten, pleintjes en winkels.

Heb je wel eens het museum van Salvador Dali bezocht? De kinderen doe je natuurlijk geen groter plezier dan met een dagje in het waterpretpark Aqualand om de hoek! Of ga met ze raften, banaanvaren of canyonen in een spectaculaire bergkloof. En dan zouden we bijna Perpignan nog vergeten, met z’n pleintjes en winkeltjes…Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Roussillonnais!


Boeken op Le Roussillonnais

Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays.