Le Petit Moulin

9.0
6 pl.
Kleinschalig vakantiedomein in Allier
Ontdek gastvrijheid en de Auvergne
Speeltoestellen
Hangout, spelen
Nederlandse eigenaars
Opzetzwembad
Table d'Hôte, ontbijtservice
Wandelen, fietsen

Boeken op camping Le Petit Moulin? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Le Petit Moulin

 

Accommodaties op camping Le Petit Moulin

Over camping Le Petit Moulin, Auvergne

Ben je op zoek naar een rustieke camping in de Auvergne (departement Allier)? Domaine Le Petit Moulin is een kleinschalige, kindvriendelijke camping met slechts 6 kampeerplekken, 2 gîtes, een chambre d'hôte en een compleet ingerichte bungalowtent van Actif en Creuse. Deze camping ligt slechts 1 dag rijden van Nederland. De enthousiastie Nederlandse eigenaars heten hun gasten op dit kleine vakantiedomein van harte welkom. De voorzieningen zijn keurig.

Een kindvriendelijke natuurcamping
Jonge kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Ruimte, enkele speeltoestellen en een leuk opzetzwembad en vriendjes. Ben je buiten uitgespeeld dan kun je altijd naar de grote speelruimte binnen met tafelvoetbalspel, dartbord en sjoelbak. Nog meer wensen? Ja grote trek.... Dat is hier geen probleem, je kunt natuurlijk zelf koken maar ook 6 x per week aanschuiven bij de Table d'hôte en genieten van een 2-3 gangen menu. Ook wordt er regelmatig een gezellige barbecue georganiseerd.

Het departement Allier ligt in het noorden van de Auvergne. De Allier ligt aan de voet van het massif Central en is een heerlijke plek om te wandelen en sportief te fietsen. Het is een gebied met vele riviertjes en heuvels. Verder vind je hier ook vele kastelen, kerken en mooie herenhuizen nog uit de tijd van de Bourbons.

Mark en Arnolda Barendsen weten wat gastvrijheid betekent en verzorgen voor hun gasten een ontspannen verblijf.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Petit Moulin!


Boeken op Le Petit Moulin

Actif en Creuse verhuurt op camping Le Petit Moulin bungalowtenten (Kampeertent van Actif en Creuse).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs