Camping op 200 m. van groot meer Lac d Orient
Verwarmd binnenbad/jacuzzi
Buitenzwembad/2 aparte kleuterbaden
Meer met zandstrand, watersport, zeilen, surfen
Verboden voor motorboten
Fietsroutes en wandeltochten
Glamping in safaritent in de Champagne
Wijnproeverij bijwonen in regio

Boeken op camping Le Lac d'Orient? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Camping Le Lac d'Orient

 

Accommodaties op camping Le Lac d'Orient

Over camping Le Lac d'Orient, Champagne-Ardenne

Camping Le Lac d´Orient bij Mesnil Saint Père in de Champagne-Ardenne, is een mooie groene camping op 200 meter afstand gelegen van een groot recreatiemeer "Lac d´Orient".
Deze 4 sterrencamping is erg mooi aangelegd met botanische en Japanse Zen tuin en heeft zeer moderne voorzieningen.

Camping Le Lac d´Orient heeft een mooi zwembadcomplex bestaande uit een verwarmd binnenbad met ingebouwde jacuzzi en een buitenbad met leuke glijbanen en 2 apart gelegen kleuterbaden. Rondom het zwembad bevinden zich de ligstoelen. Verder is het sanitair goed bijgehouden en modern, er is o.a. speciaal sanitair voor mensen met een lichamelijk beperking en speciaal kindersanitair. Beperkt WiFi bereik bij bar en restaurant.

De ligging op 200 m van het meer biedt, naast een fijn zandstrand, uitstekende mogelijkheden tot watersporten (surfen, zeilen, waterfietsen, vissen). Het meer is verboden voor motorboten. Voor de fietsers is er een mooie vlakke fietsroute rondom het meer en verder kunnen de wandelaars hier ook hun hart ophalen.
Verder leent zich de omgeving van de Champagne natuurlijke voor heel veel leuke en interessante uitstapjes. Denk hierbij aan Troyes met het mooie middeleeuwse centrum, of Nigloland een groot pretpark 20 km. van de camping gelegen. Verder zijn er meerdere Champagne Caves in de buurt van de camping waar je een wijproeverij kunt bijwonen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Lac d'Orient!


Boeken op Le Lac d'Orient

Villatent verhuurt op camping Le Lac d'Orient safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs