Goed verzorgde gezinscamping
Groot watercomplex hele seizoen
6 km. verwijderd van stranden
Animatie kinderen eind maart/eind aug.
Bezoek: Carcassonne, Spanje
Hoogseizoen treintje naar Argeles-sur-mer
Gratis treintje naar stranden
Goed restaurant/bar

Boeken op camping Le Bois Fleuri? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Le Bois Fleuri, Languedoc-Roussillon

Ben je op zoek naar een luxe camping in Zuid Frankrijk? Camping Le Bois Fleuri ligt net buiten Argelès-sur-Mer in de Languedoc-Roussillon, dé perfecte camping voor het hele gezin.
Deze 5 sterren familie camping is werkelijk fantastisch gelegen temidden van een heuvelachtige en bosrijke omgeving. De camping is goed onderhouden. Le Bois Fleuri ligt net buiten Argelès, aan de voet van de Pyreneeën. Op deze camping kun je een vakantie beleven vol afwisseling. Denk hierbij aan de zandstranden van Argelès welke zich bevinden op slechts 5 km afstand van de camping. (vanaf de camping rijdt 8 keer per dag een gratis pendelbus). Verder is een dagje wandelen in de Pyreneeën ook van harte aan te bevelen, dit is Zuid-Frankrijk op en Top.

Het speels aangelegde, verwarmde zwembadcomplex met kinderbad en glijbaantjes is het levendige middelpunt van de camping. Naast het zwembad bevindt zich het restaurant met een gezellig terras. Hier worden voor jong en oud allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens het hoogseizoen verzorgt het meertalige animatieteam van Le Bois Fleuri een leuk activiteitenprogramma. Reken maar dat de kinderen zich op deze camping zullen vermaken. Op camping Le Bois Fleuri vind je een supermarkt met uitgebreid assortiment waar dagelijks vers brood verkrijgbaar is. Heb je een keer geen zin om te koken? Ga dan zeker eens eten in restaurant “Key Largo” dat naast het zwembad ligt. De camping heeft werkelijk alle ingrediënten om het hele gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Topcamping.--

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Bois Fleuri!


Boeken op Le Bois Fleuri

Camping Le Bois Fleuri heeft diverse aanbieders van accommodatie.
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Div. type stacaravans max. 6 pers. (huisdier toegest.zie voorwaarden)) en TUI. Verder verhuren Vacanceselect en TUI op deze camping div. type chalets max. 5-8 pers. (huisdier toegest.zie voorwaarden), en .