Bekijk grote foto's
79 gelijkvloerse appartementen
Gelegen aan bos en duinen
Restaurants, cafeetjes op loopafstand
Ontdek het eilandgevoel
Fietsen, wandelen
Wadlopen, huifkartocht
De Boschplaat, Natuurgebied de Noordvaarder
Vuurtoren de Brandaris

Boek Landal West Terschelling bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal West Terschelling, Waddeneilanden

Op loopafstand van het gezellige West-Terschelling ligt Landal West Terschelling. De moderne appartementen van Landal op dit Waddeneiland zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zijn zelfs de bedden al voor de gasten opgemaakt. De kinderen leven zich uit in de speeltuin en dagen elkaar uit voor een potje poolbiljart of airhockey. Naar het strand voor een ontspannen dag met het hele gezin of een avontuurlijke GPS-tocht in de natuur?

Smul van regionale specialiteiten, het is vakantie!
Uitgebreid ontbijten met verse broodjes in het appartement. Voor een gezonde lunch, een drankje op het terras of een uitgebreid diner kun je terecht bij diverse restaurants in de directe omgeving. Tijdens de vakantie op Terschelling beleef je waterpret voor jong en oud in het overdekt zwembad De Dôbe, op 500 meter van het park. Plons in het water met de kinderen, dobber in de jetstream en roetsj achter elkaar van de glijbaan. ’s Zomers zoek je verkoeling in zee aan de Waddenkust. Of ga je liever vliegeren op het strand of een uitstapje naar de manege? Zoek je meer uitdaging? Ga dan strandzeilen of kitesurfen.

Laat je verrassen op veelzijdig Terschelling en kom helemaal tot rust
Leef je uit met de eindeloze watersportmogelijkheden op het strand of maak een wadlooptocht. Te paard langs de kust of een heerlijke wandeling door de eindeloze duinen. Ervaar het eilandgevoel met je haren in de wind. Ontdek het natuurschoon van dit bijzondere eiland. Wandelend of met de fiets trek je de natuurgebieden om je heen in. Fiets langs de Waddendijk en geniet van de mooiste vergezichten. Met een wadlooptocht ontdekt je dit waterrijke gebied op een unieke manier.



Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal West Terschelling!


Aanbieders op Landal West Terschelling

Landal GreenParks verhuurt op Landal West Terschelling chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs