Bekijk grote foto's
Kleinschalig vakantiepark midden in de Ardennen
Rust, ruimte
Kanotochten
Golfbaan

Boek Landal Village les Gottales bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Village les Gottales, Ardennen

Wat een leuke vakwerkhuisjes hebben ze hier op Landal Village les Gottales! En wat denk je van die torenkamers? Je bent hier op de top van de Mont St. Jacques waar je een fantastisch uitzicht hebt over het landschap. Beneden ligt de rivier de Amblève, goed voor uitdagende kanotochtjes. Een park dat door de bouwstijl een romantische sfeer ademt.

Tijd voor elkaar
Landal Village les Gottales is een fijn startpunt om de Ardennen te verkennen. Maak een bosrit te paard of ga mountainbiken in de bergen. Op het park speel je een potje jeu-de-boules, tafeltennis of de kinderen vermaken zich volop in de speeltuin. Tijd voor elkaar en om samen leuke dingen te doen.

Vakantie midden in de Ardennen.
Vijf kilometer verderop ligt de Vallei van Wanne, in sneeuwrijke winters een populair ski-oord. Maar de natuur is hier vier seizoenen lang ongeëvenaard. Zin in een kanotochtje op de Amblève? Wandelen in Coo rondom de grootste waterval van België, een kanotocht over rivier de Amblève of sla een balletje op de golfbaan in de omgeving.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Village les Gottales!


Aanbieders op Landal Village les Gottales

Landal GreenParks verhuurt op Landal Village les Gottales chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs