Landal Resort Haamstede

7.8
Klein
3000 m
direct
<b>Landal Camping</b> De 4 en 5 sterren campings op Landal bungalowparken in Neder...
148 bungalows
Plm. 3 km van het strand
Autovrij park met familiekarakter
Sportcentrum Westerschouwen naast het park

Boeken op camping Landal Resort Haamstede? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping Landal Resort Haamstede

Over camping Landal Resort Haamstede, Zeeland

Dichtbij het strand ligt het familievriendelijke Landal Resort Haamstede. Vanuit uw bungalow fietst u zo door het grootste bos van Zeeland, waar u unieke vogels spot. Ervaar het echte Zeeuwse leven. Vanuit de typisch Zeeuwse bungalows rennen de kinderen zó de speelweide op. In Sportcentrum Westerschouwen naast het park kunnen de kids hun pret niet op in de kinderkermis (geopend van half april tot eind augustus). Of maak elkaar in met een potje bowlen, tennis of midgetgolf. Een potje golfen op de 18-holes golfbaan naast het park of bowlen of tennissen in Sportcentrum Westerschouwen, het kan allemaal.

Op het park is geen zwembad aanwezig, maar het Noordzeestrand ligt maar op 3 kilometer afstand! In de zomer is het heerlijk vertoeven aan zee. Liever naar een zwembad? Dat kan op 17 minuten rijden vanaf het park.

De kinderen kunnen al hun energie kwijt in de speeltuin voor de accommodatie. Vanuit uw bungalow houdt u een oogje in het zeil. In de zomer is het nóg leuker, dan organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei gezellige activiteiten voor jong en oud! Bovendien is Kinderkermis ’t Kraayenest dan geopend, dat wordt springen!

Begin de dag goed met een stevig ontbijt die bij u in de accommodatie wordt bezorgd, lekker makkelijk! Op en rond het park vindt u diverse restaurants met Zeeuwse specialiteiten op de kaart, zoals De Schouwse Hoeve of Restaurant Zeebinkie. Of proef de Zeeuwse mosselen van Mosselkwekerij Neeltje Jans.

In de waterrijke omgeving komt u helemaal tot rust. Beleef een heerlijke dag aan de kust of maak een tocht door het grootste bos van Zeeland. Ontdek de rijke historie in monumentenstad Zierikzee. Sluit de dag af op een terrasje in Burgh-Haamstede. In Zeeland wordt u omringd door water, duinen en bossen. Een afwisselend landschap en zoveel mooie plekken om te ontdekken! Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan. Natuurgebied de Zeepeduinen ligt om de hoek, maar ook Boswachterij Westerschouwen met een uniek vogelgebied.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landal Resort Haamstede!


Boeken op Landal Resort Haamstede

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Resort Haamstede chalets,bungalows of appartementen (Bungalows).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs