• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • 80 kampeerplaatsenXS
 • Kleine groene camping
 • 80 luxe vrijstaande vakantievilla's in Drenthe
  6, 8 en 10-persoons duurzaam gebouwde vakantiehuizen
  Voorzieningen van Hotel
  Ontdek de Hondsrug, fietsen, wandelen

  Benieuwd naar de prijzen op camping Landal Puur Exloo?

   CHALET/HUISJE/APPT

  camping Landal Puur Exloo, Drenthe

  Familieresort Puur Exloo ligt in Drenthe in een prachtig natuurgebied en grenst aan bossen en uitgestrekte vlaktes. Ontdek deze prachtig groene omgeving al wandelend of fietsend. Dit luxe vakantiepark met erg mooie en luxe recreatiebungalows is nieuw in het Landal vakantieparken-aanbod. Deze mooie nieuwe vakantiebestemming lig 15 kilometer van Emmen en ligt op korte afstand van de Hondsrug.

  Luxe maar zeker ook een kindvriendelijk verblijf in Drenthe
  Gasten van Landal PUUR kunnen gebruik maken van alle voorzieningen in het naastgelegen hotel. Het leuke en avontuurlijke wandelpad "het Sabeltandtijgerspoor" start op dit vakantieresort. Dat wordt een hele beleving voor de kinderen, lekker klimmen, springen en je evenwicht bewaren. Voor de zomer 2020 worden er nog enkele sport en buitenactiviteiten gerealiseerd op het park.

  Drenthe, lekker relaxen of actief de regio verkennen
  Je verblijft midden in de bossen van natuurgebied De Hondsrug. Ga er samen of met het hele gezin op uit in het veelzijdige Drentse landschap. Bekijk de historische hunebedden in Borger, ontdek gezellig Assen of sla een balletje op de golfbaan naast het park. Wandelen in de prachtige omgeving en verken met de kinderen het omgevallen bomenbos. Stap op de fiets voor een prachtige tocht langs heidevelden, veengebieden en door Drentse bossen.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Landal Puur Exloo!


  Aanbieders op Landal Puur Exloo

  Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Puur Exloo chalets,bungalows of appartementen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs